Celebrity

14. září 2023 11:34

Eliška Reiglová

Pomsta Jaromíra Soukupa? Po rozchodu s Hanychovou pěje ódy na její sokyni Krainovou

Po rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem nemá Agáta Hanychová snadné období, je nyní sama na tři děti. Ve slabé chvilce se influencerce rozhodl uštědřit ránu také manžel Simony Krainové, kterému se nelíbilo, jak se vyjádřila na adresu modelky poté, co si vytvořila profil, na němž jí fanoušci platí za pikantní fotografie. K nelibosti Agáty se teď ve prospěch Krainové vyjádřil i její ex.

Sociální sítě jsou poslední dobou plné dramatu a krátce před rozchodem s Jaromírem Soukupem se do jednoho zapojila i Agáta Hanychová. Ta se zastala Ornelly Koktové poté, co zkritizovala Simonu Krainovou za to, že si založila účet na platformě, kde fanoušci platí za fotky odhalenější, než jaké snesou Instagram či Facebook.

Čtěte také: Krainová vysvětlila, proč chce prodávat své nahé fotky. Smutní moralisté, opřela se do kritiků

Svou manželku se jal bránit Karel Vágner mladší, který Koktovou označil za součást nevkusné rodiny, která špiní mediální prostor. A právě v tu chvíli se do už tak vyhrocené debaty vložila Hanychová. „Ten její zrzoun se pustil do Ornelly, mojí Ornelly, to ne,“ řekla. Na to konto se manžel Krainové ozval, počkal si ale na chvíli, kdy byla influencerka nejslabší, tedy po oznámení rozchodu.

„Chtěl bych konkrétně zareagovat na paní Hanychovou, Issovou či Prachařovou, nebo jak si tento týden říká. Konkrétně takoví lidé, kteří za posledních dvacet let nevytvořili nic racionálního, pěkného, vkusného, úspěšného… překvapuje mě, že se k tomuto vyjadřují. Nemají nárok ani titul na to, aby hodnotili lidi okolo. Ano, vyhrála kategorii sběratele tatínků a partnerů, ale jinak nic pěkného,“ řekl ve videu.

Dlouholeté rivalky

Tichá válka mezi Agátou Hanychovou a Simonou Krainovou probíhá už léta a stojí za ní muž. Hokejista Jiří Hudler totiž od jedné přeběhl ke druhé, byť mezi ním a modelkou byl dvanáctiletý věkový rozdíl. Ani tento vztah ale nakonec neměl dlouhého trvání, protože zatímco Krainová chtěla rodinu, tehdy pětadvacetiletý hokejista na ni ještě nepomýšlel.

Soukup na straně Krainové

Zdálo se, že Jaromír Soukup je jednoznačně na straně Agáty Hanychové, ve svém pořadu VIP svět se totiž směrem ke Karlovi Vágnerovi vyjádřil nelichotivě a ukázal mu, kde je jeho místo. Nyní to ale vypadá, že se rozhodl přejít na druhý břeh. Nově totiž pěje ódy na Krainovou, jejíž účet na platformě pro dospělé podpořil.

Čtěte také: Agáta jde ve stopách matky Žilkové. Každé dítě s jiným mužem, kdo jim zlomil srdce?

„Je jí padesát, Simona vypadá bezvadně, tak si chce ještě užít obdiv mužské populace a ještě k tomu má z toho slušné prachy. Vypadá to, že Simona ze své nahoty začíná dělat velký byznys, ale proti tomu nic. Nám chlapům se to samozřejmě líbí. Kde je nabídka, tam je poptávka. A jestli si teď platí za fotky Krainové a žádná jiná česká celebrita tam není, tak jí ty celebrity začnou závidět a lidé budou chtít další,“ řekl Soukup.

Jsem dospělá holka, nemusím nic vysvětlovat, říká Krainová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.