Celebrity

11. září 2023 13:10

Eliška Reiglová

Vztah s Agátou byl jen naoko, přiznal Sámer Issa. Nakonec se stala jeho první láskou

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (38) má za sebou řadu neúspěšných vztahů, přičemž ze třech z nich vzešly i děti. Poslední rozchod s Jaromírem Soukupem (54) je pro ni poměrně čerstvý, zato z románku se zpěvákem Sámerem Issou (38) se dostala už dávno. A není divu, nyní totiž vyšlo najevo, že původně mělo být jejich chození jen divadélkem pro veřejnost.

Prvním delším a vážnějším vztahem Agáty Hanychové, o němž veřejnost ví, byl ten s finalistou pěvecké soutěže Sámerem Issou. Jejich soužití zároveň bylo jako na houpačce, plné skandálů, rozchodů a následně nových začátků. Pár plnil první stránky novin, a ač jim lásku leckdo přál, vzhledem k okolnostem bylo jasné, že do konce života spolu nezůstanou.

Láska naoko

Nyní zpěvák přiznal, že původně se do sebe s modelkou zamilovat neměli. Jejich vztah byl zpočátku kalkul, zahořeli k sobě až později. „Náš vztah s Agátou měl být jen naoko, ale pak jsme se do sebe opravdu zabouchli. Miloval jsem ji, byla to má první láska,“ prozradil Sámer, Blesku pro ženy.

Po úspěchu v pěvecké soutěži byl Issa vycházející hvězdou, viděl ale, jak to dopadá s účastníky, kteří nejsou výrazní. Všechny skandály, jež se týkaly jeho nebo jeho tehdejší přítelkyně, se mu proto hodily a bavilo ho být středem pozornosti. Nyní si uvědomuje, že bral slávu na lehkou váhu a fanoušky si musel naklánět na svou stranu.

Čtěte také: Agáta Hanychová má tři děti, každé s jiným mužem. Ani s jedním tatínkem vztah nevydržel

„Mně tehdy přišlo super, že jsem zase na titulce, ať už kvůli tomu, že jsem chodil s Agátou, že jsme se pohádali, nebo že jsme se zase rozešli. Když o tom zpětně přemýšlím, bylo to úplně mimo. Spoustě lidí jsem se kvůli tomu zprotivil. Cesta zpátky k tomu, aby mě lidé měli znovu rádi, chvíli trvala,“ přiznal.

Agáta po rozchodu

Agáta Hanychová stále hledá lásku na celý život. A bohužel – nevyšlo to ani tentokrát. Modelka nedávno oznámila rozchod s podnikatelem Jaromírem Soukupem, s nímž má čtyřměsíční dceru Rozárku. Nyní si od pravděpodobně dá od mužů na chvíli pauzu, z rozpadu posledního vztahu se přece jen bude nějakou dobu vzpamatovávat.

Mohlo by vás zajímat: Nový vztah Agáty Hanychové? Po rozchodu se Soukupem noci s Dopitou

S Issou má Hanychová po letech od bouřlivého rozchodu dobré vztahy, byť mu zlomila srdce, když utekla do náruče hokejistovi Jiřímu Hudlerovi. „Agátě každopádně přeju jen to nejlepší. Vím, že je chytrá, a přeju jí štěstí,“ dodal zpěvák.

Podívejte se, jak Agáta potvrdila vztah se Soukupem:

Sdílejte článek
Štítky láska rozchod vztah zpěvák Agáta Hanychová Sámer Issa

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.