Žilková odsoudila dvojí metr. Když zůstanou ženy opuštěné, hází společnost vinu na ně

V českém mediálním rybníčku to v poslední době pořádně vře. Spor mezi Agátou Hanychovou a Simonou Krainovou do sebe pomalu ale jistě zatahuje další aktéry. Zatímco Krainovou bránil její manžel Karel Vágner mladší, za Hanychovou se postavila její maminka, herečka Veronika Žilková.

Karel Vágner mladší se ostře pustil do Hanychové a na sociálních sítích zveřejnil video, ve kterém ji označil za člověka, který se za dvacet let nikam neposunul a dodal, že jediné, co dokázala, je, že se stala největší sběratelkou milenců a tatínků svých dětí. Veronika Žilková se jako správná matka zastala své dcery Agáty Hanychové, která aktuálně prochází bolestivým rozchodem s Jaromírem Soukupem, s nímž má dceru Rozárku.

Modelka má z předchozích vztahů ještě dvě děti. „Když někdo řekne, že žena, která porodila tři děti, v životě ještě nic nedokázala, tak mi to přijde ošklivé. Vím, co je to porodit a vychovávat děti,“ uvedla Žilková pro Expres.cz.

Mohlo by vás zajímat: Agáta Hanychová dostala po rozchodu další ránu. Pustil se do ní manžel Krainové

Herečka, která je zároveň šestinásobnou maminkou, dodala, že by si manžel Krainové měl zamést před vlastním prahem. „Panu Vágnerovi jsem připomněla, že i jeho maminka byla opuštěná a jestli si myslí, že to byla vina maminky, že střídá partnery. Je to smutné, když žena zůstane na děti sama bez toho otce,“ pokračovala Žilková, která tím připomněla fakt, že jeho otec Karel Vágner starší byl třikrát ženatý a má šest dětí.

Nerovnost mezi pohlavími

Žilková si zároveň postěžovala na nespravedlivé vnímání ve společnosti. „Když má muž víc partnerek, je vnímán jako frajer. Když se muž rozvádí a opouští své partnerky, tak se to bere tak, že je fakt dobrej. A když zůstávají ty partnerky opuštěné, společnost to hází za vinu těm ženám. Tohle mě hrozně mrzí, ale je to tak dané už od politiky,“ pokračovala rozhořčená herečka.

Začátek sporu mezi modelkami

Celá šarvátka mezi modelkami Simonou Krainovou a Agátou Hanychovou započala kvůli rozhodnutí Simony založit si účet na OnlyFans. Jedná se o platformu, kde si uživatelé platí za exkluzivní obsah a mnohdy tam narazíte na eroticky laděný obsah či fotografie, které běžné sociální sítě nepovolují.

Čtěte také: Krainová vysvětlila, proč chce prodávat své nahé fotky. Smutní moralisté, opřela se do kritiků

Krainovou za to odsoudila řada celebrit včetně Ornelly Koktové a Agáty Hanychové. Reakce manžela Simony na sebe ale nenechala dlouho čekat. „Chtěl bych konkrétně zareagovat na paní Hanychovou, Issovou či Prachařovou nebo jak si tento týden říká. Konkrétně takoví lidé, kteří za posledních dvacet let nevytvořili nic racionálního, pěkného, vkusného, úspěšného… překvapuje mě, že se k tomuto vyjadřují. Nemají nárok ani titul na to, aby hodnotili lidi okolo. Ano, vyhrála kategorii sběratele tatínků a partnerů, ale jinak nic pěkného,“ řekl ve videu.

Simona Krainová a kauza s fotkami na sociální síti:

„Chtěl bych paní Hanychové říct, aby tu energii dávala do nějakého svého osobnostního rozvoje, protože mám pocit, že za posledních dvacet let se nikam neposunula. Ať to dá do nějakých byznysových nebo marketingových projektů. Možná má někde skrytý potenciál, který může zkusit využít – místo toho, aby všude pokřikovala,“ dodal na závěr Vágner.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.