Celebrity

1. srpna 2023 11:50

Josef Šťastna

Nahota na prodej. Monika Binias ostře zkritizovala, že se Krainová veřejně svléká

Modelka a dvojnásobná matka Simona Krainová se v padesáti letech rozhodla, že bude aktivní na platformě OnlyFans, kde se řada žen živí prodejem odhaleného těla. Někteří ji za tento krok chválí, jiní nešetří ostrou kritikou. Do druhého tábora patří Monika Binias (dříve Štiková).

Simona Krainová se proslavila už v 90. letech, kdy se mimo jiné dostala do města módy Paříže. V nejúspěšnějším období se díky své práci seznámila s řadou slavných osobností včetně hollywoodských hvězd. Objevila se na stránkách mnoha prestižních módních časopisů a předváděla šaty světoznámých návrhářů. Slavné roky jsou ale pryč. Dnes je Simoně padesát let a pomalu přemýšlí nad tím, co bude dělat v důchodu. Možná se bude svlékat a odhalovat dál nahé tělo, nedávno fanouškům totiž oznámila, že si založila účet na OnlyFans.

Toto oznámení vyvolala v Česku poměrně velký rozruch. Není zvykem, aby na OnlyFans tělo ukazovaly známé dvojnásobné matky. Někteří se do modelky ostře pustili, další její krok chválí. Mezi ty, kteří se vyjádřili v tom duchu, že je dobře, že Simona nahé fotky ukáže, je například herečka Alice Bendová či miliardář Richard Chlad.

„U řady mých fotek na Instagramu mě neustále upozorňují, že mi omezí účet, protože jsem příliš odhalená, taková, maková a fotka obsahuje tohle i tamto… Už mě to fakt nebaví. Mám řadu krásných fotek od skvělých fotografů, jak z minulosti, tak nové, o které bych se s vámi ráda podělila, ale tady to bohužel nejde,“ napsala modelka, když fanouškům vysvětlovala, proč bude nahotu prodávat.

Simona Krainová ale počítala s tím, že se setká také s ostrou kritikou. Zatím jí zkouší čelit s hlavou vztyčenou a tváří se, že sžíravé komentáře ji nechávají chladnou. Studenou sprchu ale dostala hlavně od Moniky Binias a její dcery Ornelly Koktové.

Podívejte se na Simonu Krainovou v Show Jana Krause:

„OnlyFans. Bože, jak někdo může klesnout na dno a ještě všem cpát, že je in a vše je ok,“ vyjádřila své rozhořčení Monika Binias. V názoru na chování Simony Krainové se „stará Štika“ shodla i se svou dcerou Ornellou.

„Je to za mě potupa, pro někoho volání o pozornost, pro někoho možná peníze na chleba... Těch žen je tam nespočet,“ sdělila prostřednictvím Facebooku svůj názor Ornella, které ale vlastní odhalování nahoty nedělá problémy. Na OnlyFans zatím ale není, svůdnými snímky provokuje hlavně na Instagramu.

Sdílejte článek
Štítky Instagram nahota Paříž Česko Simona Krainová Alice Bendová OnlyFans Ornella Štiková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.