Celebrity

28. února 2023 12:30

Josef Šťastna

Třeštíková se i po čtyřicítce ukázala nahá. Některým ženám se odvážná fotka příčí

Zatímco uznávaný fotograf Tomáš Třeštík (44) si užívá romantiku po boku moderátorky Evy Decastelo (44), jeho bývalá láska a stále ještě manželka Radka Třeštíková (41) poutá pozornost tím, že ukazuje nahé tělo. Její nová fotografie na Instagramu vyvolala řadu bouřlivých reakcí.

Spisovatelka a stále ještě manželka fotografa Tomáše Třeštíka tvrdí, že dvojice spolu vychází lépe, než když bydleli pod jednou střechou. I po rozchodu se chovají jako zodpovědní manželé dvou dětí a vztah udržují v přátelské rovině.

Mohlo by vás zajímat: Ivana Trump s Donaldem zůstali i po rozvodu přátelé. V závěti ho přesto vynechala

Zatímco Tomáš Třeštík si užívá romantickou lásku s moderátorkou Evou Decastelo, Radka zůstává ve fázi hledání nového partnera. Nikdo nekontroluje, co dělá po nocích, a nikdo nemusí žárlit, když na Instagramu odhaluje nahé tělo.

„Myslím si, že vypadám lépe, než tomu věnuji času. Lidé mají pocit, že dřu víc, ale ono to tak není. Pro břišáky nedělám nic moc, ale nechci to moc prozrazovat, aby mi lidé nezáviděli,“ uvedla spisovatelka pro web expres.cz a dodala, že umělá prsa, na která je hodně pyšná, jí trochu vadí při cvičení a zejména v některých jogínských polohách.

O tom, jak je Radka Třeštíková po čtyřicítce průžná, se mohli přesvědčit fanoušci na jejím instagramovém profilu. Spisovatelka se rozhodla, že ukáže část své domácnosti a také velký kus odhalené kůže.

Je nutné uznat, že dvojnásobná matka se udržuje ve vynikající kondici a určitě se zatím nemusí obávat, že by jí ochabovalo svalstvo nebo se některé partie roztékaly. Naopak se zdá, že spisovatelce by figuru mohla závidět nejedna dvacetiletá modelka.

Podívejte se, jak si nahotu užila Gabriela Soukalová:

Přesto snímek vyvolal rozporuplné reakce. Padaly otázky, zda je vhodné, aby se matka dvou dětí veřejně prezentovala jako striptérka z šantánu. „Vyšpulené rty na každé fotce, nahá/polonahá poslední dobou skoro všude. Další profil, co zapadá do Instagram standardu. Nevyčítám, dobrovolně odcházím, ale je to škoda,“ napsala jedna z žen, která spisovatelku dosud sledovala.

„Zoufalé ženy dělají zoufalé činy. Myslím, že k vám se to nehodí. Byla jste zajímavější, když jste byla svá,“ padl další názor, který Třeštíkovou nepotěšil. Většina sledujících ale spisovatelce vzkázala, že odvaha se cení i po čtyřicítce. Kdo prý Třeštíkovou sledovat nechce, nikdo ho k tomu nemůže nutit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podle prstu poznáte délku penisu

„Radko, vy prostě nejste everyone’s cup of tea, jak my v Irsku říkáme. Vy jste taková ta špetka koření, ke které si někdo v životě nebude mít šanci ani přivonět. Někdo to zkusí, ale zjistí, že mu to nevoní... No a ten zbytek by se bez toho koření ani nenajedl. Já vám strašně moc fandím, podle mě jste sexy ženská a skvělá máma a jsem ráda, že jste zpět,“ zní jeden z mnoha pochvalných komentářů.

„My ženy jsme velmi zranitelné. A zraněná žena občas provede i ideologicky sebedestrukční krok. Já s Radkou (bohužel) cítím,“ napsala další fanynka s tím, že Eva Decastelo má v sobě šmrnc a je to „samice“, což Třeštíková podle ní bohužel není.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.