Celebrity

22. srpna 2023 12:15

Eliška Reiglová

Simona Krainová inspiruje. Své tělo chtějí předvádět i Bendová s Kočendovou

Simona Krainová (50) má na sociálních sítích mnoho sledujících, které pravidelně dráždí odvážnými fotografiemi. Nyní ovšem oznámila, že si založila účet na platformě, kde budou fanoušci za pohled na její tělo platit. Kritika na sebe nenechala dlouho čekat, zdá se ale, že pro jiné ženy se modelka stala inspirací. Stejný krok totiž zvažují i další dvě slavné krásky.

Simona Krainová se proslavila už v 90. letech, kdy se mimo jiné dostala do města módy Paříže. V nejúspěšnějším období se díky své práci seznámila s řadou slavných osobností včetně hollywoodských hvězd. Objevila se na stránkách mnoha prestižních módních časopisů a předváděla šaty světoznámých návrhářů.

V současnosti jedna z nejznámějších českých modelek působí hlavně na sociálních sítích, kde má mnoho obdivovatelů. Svým sledujícím navíc nyní oznámila, že si založila OnlyFans. Tedy účet na platformě, kde lidé platí za to, aby mohli obdivovat jiné osoby, a to povětšinou nahé. Z řad fanoušků se na ni snesla kritika, Krainová si ale své rozhodnutí umí obhájit.

Mohlo by vás zajímat: Sexy modelka z OnlyFans má vlastní otroky. Dělají pro ni nevídané věci

„U řady mých fotek na Instagramu mě neustále upozorňují, že mi omezí účet, protože jsem příliš odhalená, taková, maková a fotka obsahuje tohle i tamto… Už mě to fakt nebaví. Mám řadu krásných fotek od skvělých fotografů, jak z minulosti, tak nové, o které bych se s vámi ráda podělila, ale tady to bohužel nejde,“ napsala.

Simona Krainová prozradila, že ji věk netrápí:

Inspirace pro slavné krásky

„Jo, konečně. Myslím, že ty blbé předsudky snad půjdou konečně stranou. Já se brzy připojím,“ podpořila modelku v komentářích na sociálních sítích herečka Alice Bendová. Ta je známá tím, že svou perfektní postavu také ráda vystavuje v plavkách. Není tak pochyb o tom, že i její obsah by si fanoušci rádi předplatili.

Čtěte také: Kočendová odhalila další rány osudu. S matkou spaly na zemi, otec platil směšné alimenty

Svých příznivců se na Instagramu na zmiňovanou platformu zeptala také modelka Natálie Kočendová. Ve stories jim položila otázku, kolik by za její obsah byli ochotní platit. V dalším příběhu pak ale na toto téma promluvila jinak. „OnlyFans nemám v plánu,“ řekla. Je tak otázkou, zda si pouze nedělala z celé situace legraci.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.