Kočendová odhalila další rány osudu. S matkou spaly na zemi, otec platil směšné alimenty

Modelka Natálie Kočendová (22) toho má za sebou na svůj věk opravdu hodně. V šestém měsíci těhotenství přišla o miminko, její bývalý partner ji fyzicky i psychicky týral a nyní se navíc svěřila, že si prošla poměrně náročným dospíváním bez otce. Jak těžké pro ni bylo dětství?

Natálie Kočendová je úspěšná, mladá a krásná. Málokdo by ale hádal, jak strastiplný životní příběh se skrývá za usměvavou tváří sympatické blondýnky. Říká se „Nesuď knihu podle obalu“ a u vítězky světové soutěže krásy Top Model of the World to platí dvojnásob.

Podívejte se na vítězku České Miss Essens 2022 Vanesu Švédovou:

Modelka nedávno rozjela svůj vlastní NK podcast, prostřednictvím kterého se začíná veřejnosti odhalovat v trochu jiném světle a otevírá intimní témata ze svého života. V jednom z dílů například promluvila o domácím násilí, kterého se na ní dopouštěl její bývalý přítel. „Bylo to v mých šestnácti nebo sedmnácti letech. Bylo to nejen psychické, ale i fyzické týrání. Byl to masakr. Všem jsem říkala, že absolutně netuším, odkud mám ty modřiny. Furt jsem si je maskovala, bylo to strašné,“ prozradila modelka šokující informaci.

Dětství prožila bez otce

Nyní opět otevřela svou 13. komnatu a fanouškům prozradila něco málo ze svého dětství. Vyrůstala bez otce a toto období pro ni ani její maminku nebylo vždy jednoduché. „S mamkou se rozešli, když byla těhotná. On poté nejevil žádný zájem, posílal 500 korun měsíčně, za což maminka mohla koupit tak jedny plínky,“ prozradila Kočendová. „Bydlely jsme u babičky. Potom jsme si našly byt a spaly jsme na zemi,“ pokračovala v popisu sledu událostí. Doplnila, že se s biologickým otcem poprvé potkala až ve svých 18 letech.

Natálie Kočendová si v roce 2020 prošla i ztrátou miminka. S bývalým přítelem Laky Royalem přišla v šestém měsíci těhotenství o syna. Nyní se však zdá, že se její život konečně obrací k lepšímu a těžké chvíle nahradilo štěstí. Aktuálně prožívá lásku s přítelem Davidem Vitáskem, po jehož boku doslova září štěstím.

Dvojice se spolu navíc nedávno sestěhovala. „Rozhodli jsme se sestěhovat, protože jsme od sebe bydleli čtyřicet minut. Dojíždění nám bralo čas a chtěli jsme být spolu, takže jsme do toho šli,“ přiznala Kočendová pro web Super.cz.

Sdílejte článek
Štítky láska matka otec vztahy modelka celebrity výživné dospívání dětství Natálie Kočendová Top Model of the World rodina Vanesa Švédová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.