Celebrity

16. ledna 2023 10:00

Eliška Reiglová

Natálie Kočendová si prošla peklem. Přiznala, že ji bývalý přítel týral

Modelka Natálie Kočendová (22) je velmi mladá žena, která má celý život před sebou. Stihla už ale zažít tak náročné chvíle, jaké si ani leckteré starší dámy neumějí představit. V létě 2020 v šestém měsíci těhotenství přišla o miminko a nyní se svěřila také s tím, že má osobní zkušenost s domácím násilím. Týral ji totiž bývalý přítel.

Vyhrála světovou soutěž krásy Top Model of the World a setkala se i s dalšími kariérními úspěchy, zároveň ale prožila mnoho velice bolestných okamžiků. Miss Natálie Kočendová se nebojí mluvit o tématech, která mnohdy bývají tabu, a otevřeně tak hovoří například o ztrátě miminka. Nyní otevřela další důležité téma.

Natálie Kočendová se začala věnovat moderování ve vlastním, momentálně třídílném NK podcastu. V aktuální epizodě mluvila o domácím násilí a přiznala, že sama byla jeho obětí. Jeden z jejích bývalých partnerů ji týral psychicky i fyzicky.

Modřiny a manipulace

Modelka ještě nebyla ani dospělá, když si s jedním ze svých bývalých partnerů prošla peklem. „Bylo to v mých šestnácti, sedmnácti letech. Bylo to nejen psychické, ale i fyzické týrání. Byl to masakr. Všem jsem říkala, že absolutně netuším, odkud mám ty modřiny. Furt jsem si je maskovala, bylo to strašné,“ řekla Kočendová ve svém podcastu.

Vztah neměl dlouhého trvání, i několik měsíců týrání je ale v životě náctileté dívky věčnost. Natálie Kočendová ujistila, že jejím tyranem a přítelem v jedné osobě nebyl nikdo známý, svěřila se nicméně, že jí dělalo problém od něj odejít.

„To je neskutečné, jak ten člověk dokáže manipulovat. Ty se s ním pak ani rozejít nechceš. On něco udělal a na druhý den se strašně omlouval. Manipuluje s tebou, říká, jak tě miluje. Byla jsem s ním asi půl roku, než mi došlo, že to fakt není v pořádku,“ dodala.

Bolest a štěstí

Pro Natálii Kočendovou si osud přichystal po týrání ještě další krutou ránu ve formě ztráty miminka, o vytouženého syna přišla v 6. měsíci těhotenství v létě 2020. „Časem možná ta bolest malinko otupí, ale nikdy člověk nezapomene. Byla to nejtěžší chvíle v mém životě,“ přiznala mladičká kráska v pořadu Superchat.

Miminko čekala modelka s barberem Laky Royalem, se kterým už pár netvoří. V loňském roce nicméně našla štěstí i lásku po boku nového partnera Davida Vitáska, s nímž hovoří o společné budoucnosti.

Modelka Jitka Boho otevřeně promluvila o mateřství:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.