Charlie už nemá sílu ani zájem o Katku bojovat. Dítě z života nevymažete, varuje Ilona

Nenechte si Katku utéct – ZOO (153)

Marek Němec (42) neprožívá jako Charlie v populárním seriálu zrovna šťastné období. Kvůli intrikám Denisy Nesvačilové (32) v roli Dominiky se s ním rozešla jeho láska Katka v podání Lucie Šteflové (28). Navíc s ním prý čeká dítě. Jenže rozebírat budoucnost a péči o společného potomka se svým bývalým nehodlá. Charliemu proto docházejí síly a žal utápí v alkoholu. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Hospodyně Ilonka je jediná, která to s Charliem myslí dobře a vždy mu vše řekne pěkně od plic. Apeluje na něho, aby se snažil Katku získat zpět a své nenarozené dítě neopomíjel. „Zůstanete ten stejný trouba, jak jsem si o vás myslela na začátku?“ nešetří ho upřímná Ilona. „Vážně si necháte utéct tuhle holku, která čeká vaše dítě? Jenom proto, že jste namyšlený a arogantní?“ pustí se do podnikatele, jenž měl dlouho svou živnost založenou na podvodech s dvojčaty.

Přestože Charlie za svou těhotnou bývalou přítelkyní zajde, není mu to k ničemu. Zrazená Katka se s ním odmítá bavit. Začíná být proto otrávený a odevzdaný. Překvapivě mu však pokoutně promlouvá do duše i strůjkyně jeho problémů Dominika. „Včera jsem strávila večer s tvojí Katkou. Pokoušela jsem se ji přesvědčit, že to nebyla tak úplně tvoje vina. Spíš tý flašky,“ snaží se mu vlichotit do přízně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Informace o Katčině těhotenství je pro ni novinkou, přesto na sobě nedá nic znát. „Právě proto nechápu, proč nic neděláš. Vždyť teď už nejde jenom o tebe nebo ni, jde o víc. Čekáte spolu dítě, tak co blbneš?“ chce ho dotlačit k nějaké akci štědrá sponzorka psího útulku.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jenže Katka je tvrdohlavá jako mezek a pošle Charlieho do háje i při jeho dalším pokusu o smíření nebo alespoň praktické řešení budoucnosti s dítětem. Nešťastný byznysmen tak zahání chmury v alkoholu. „Končím. Mažu ji ze svého života,“ tvrdí odhodlaně Iloně. „Katku vymažte, sebe namažte, ale to dítě smazat nepůjde,“ varuje ho Ilonka, že před povinnostmi prostě neuteče. Vytrvá Charlie? Nebo pokusy o svou lásku definitivně vzdá?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.