Sid se dozví o schůzkách Alice a Mártyho. Je strašně na ženský, varuje maminku

Srdíčka od Alice – ZOO (152)

Michaela Pecháčková (19) neměla coby Sid ráda Adamova kamaráda Mártyho v podání Martina Preisse (50) hned od první chvíle. A když už ho konečně vezme na milost, zjistí, že balí Sabinu Laurinovou (51) alias její mámu Alici. Jako kolegu ze zoologické zahrady a parťáka svého milého ho přijmout dokáže, ale jako náhradu za otce Eduarda ho striktně odmítá a maminku nabádá k opatrnosti. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Půvabná Sid dlouho nemohla Mártymu přijít na jméno. Byla přesvědčená, že Adamův starý známý je domnělý vrah. Údajnou smrtící potyčku viděla na vlastní oči, jenže mrtvé tělo beze stopy zmizelo. Poslední týdny tak neustále pátrala, koho to vlastně Márty zabil. Nic ale neobjevila. A tak i přes podivný pocit, který z nového PR manažera zoologické zahrady v podání Martina Preisse má, se rozhodne mu dát šanci.

Haďákova parťáka z vojenské mise dokonce pozve na večeři k nim do bytu. „Bylo to výborný. A nejen jídlo. Márty byl opravdu zábavný a mě to s vámi bavilo,“ pochvaluje si Sid Adamovi. Dobrá nálada jí ale vydrží jen do momentu, než Mártymu pípne esemeska a úspěšná ošetřovatelka využije chvíle samoty a přemůže ji zvědavost. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, se tak dozví, že balí Sabinu Laurinovou coby její maminku. Dopisuje si s ní a Alice mu posílá srdíčka. Sid zůstane stát jako opařená a nevěří vlastním očím.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Hned druhý den začne u Haďáka zjišťovat, jak to má Márty s ženami. „Jo, jdou po něm. Ale on nepotřebuje s nikým chodit, jestli mi rozumíš,“ naráží na fakt, že jeho kámoš upřednostňuje sex bez dlouhodobějších závazků. Sid proto neváhá a uhodí na Alici. „On má být náhrada za tátu?“ ptá se lehce dramaticky. „Dokázala bys to s ním myslet vážně? Vždyť je strašně na ženský,“ varuje ji. Dá Alice na její radu a románek s Mártym ukončí? Nebo v něm bude dál pokračovat a dceři nezbude než se dětinsky rozčilovat?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.