Celebrity

17. října 2023 20:20

redakce Prima Ženy

Martin Preiss balí v seriálu Sabinu Laurinovou. Vzpomínají spolu i na postelové scény

Márty se seznamuje s Alicí – ZOO (142)

Herec Martin Preiss (50) se snaží okouzlit Sabinu Laurinovou (51), bohužel marně. Coby Márty se v oblíbeném seriálu z prostředí zoologické zahrady zakouká do spisovatelky Alice a věrohodně předstírá, že je velký fanoušek její knižní prvotiny. Jenže zatím má smůlu. Vdova Alice si ho sotva pamatuje. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Márty v podání Martina Preisse má charisma. A to se bude snažit uplatnit i na vdovu Alici, která tragicky přišla o manžela při ničivém tsunami. Jenže ta bude nedobytná jako pevnost. „Mártymu se líbí Alice alias Sabina Laurinová, což je taková moje souputnice. Už jsme spolu něco odehráli. Známe se a díky tomu není natáčení žádný stres,“ usmívá se Martin Preiss.

Zároveň ale prozrazuje, že Alice bude jeho Mártymu dost vzdorovat. „Ona mu nějakým způsobem odolává, ale zda odolá, či neodolá, to netuším. To vědí jen scenáristé,“ dodává seriálový Márty, jenž se s Alicí setká v dalším díle ZOO ve čtvrtek večer na Primě. A jak to vidí Sabina Laurinová? „S Martinem se známe od školy, v seriálu se s ním setkávám už podruhé. Znají se dokonce i naši rodiče. Je s ním fajn práce, je na něm znát klid a profesionalita. A Alice? Ta je čerstvou vdovou a pro nový vztah není připravená, takže se jakékoliv přízni mužů brání,“ přiznává herečka a je zvědavá, jak to celé nakonec dopadne.

Martin Preiss znovu po boku Sabiny Laurinové v seriálu ZOO

O pauzách se tito dva rozhodně nenudí a mají si o čem povídat. Mezi záběry občas vyplují na povrch vzpomínky na natáčení, která spolu zažili. „Jednou jsme natáčeli poslední obraz dne, stejně jako dnes. Tehdy už jsme byli se Sabinou úplně uondaní a k tomu nám dali na závěr postelovou scénu. Nikoliv vášnivou, jenom jsme spolu měli ležet. A mně to bylo strašně žinantní, protože jsem byl už po celém dni tak zpocený, ale dali jsme to hezky. Každý zvlášť jsme se navoněli ve své šatně a pak jsme strávili nějaký čas v jedné posteli. Byla to skutečně jedna postel – jednolůžko. Dnes jsme na to vzpomínali,“ poodhaluje herec chvíle, které se odehrávají, když se kamery vypnou.

Čtěte také: Martina Preissová o domácnosti se třemi muži: Naučila jsem se jim rozumět, nejsou složití

Jeho Márty z děje populárního seriálu jen tak nezmizí, přestože Michaela Pecháčková jako Sid by si to přála. Stále se totiž domnívá, že byla svědkem vraždy a pachatelem hrůzného činu má být právě Adamův starý známý. Kamarádi z nich proto rozhodně nebudou. Jak asi Sid zareaguje na to, že s nimi Márty možná bude pracovat v zoologické zahradě?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.