Kamil má definitivní utrum. Dominika je pěkně drsná, klidně mu zlomí prst

Ovládám vše, Kamile – ZOO (141)

Jana Kopečného (34) čekají coby Kamila pořádně krušné chvilky. Po zatčení otce se vedení rodinných firem ujala jeho nevlastní sestra Dominika v podání Denisy Nesvačilové (32) a ta mu rozhodně nedá nic zadarmo. Právě naopak. Dokonce mu neváhá zlomit prst, aby mu jasně ukázala, kdo tu velí. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Rozmazlenému synkovi Kamilovi odzvonilo. Zvykl si, že otec za něho všechny průšvihy a problémy vyřešil, ani o peníze nikdy neměl nouzi. Klidně si mohl dovolit uzavřít s Albertem nechutnou sázku a jako případnou výhru nabídnout svou novou motorku. To se ale zatčením Ovčíka staršího a příchodem jeho nemanželské dcery Dominiky změní. Kamil už rozhodně nebude mít na růžích ustláno.

„Nebudeš dostávat peníze za nic. Táta pověřil vedením všeho mě. Já ovládám firmy a disponuju penězi. Takže když budeš pořádně makat, budeš dostávat výplatu adekvátní tvým výsledkům,“ oznámí mu sestra na schůzce v baru v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Kamilovy námitky, že s tátou měl úplně jinou dohodu, nebere v potaz. „Táta tady není, Kamile. Teď jsem tady já a platí, co říkám já,“ srazí mu hřebínek.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jasně vytyčenými hranicemi v práci ale Dominika nekončí. Jednou je Kamil její sourozenec, a tak se bude taky náležitě chovat. „Něco se ke mně doneslo. A teď vidím, že je to pravda,“ překvapí ho na večeři s těhotnou snoubenkou Marikou, která má i v restauraci výmluvně nasazené sluneční brýle. „Měl bys vědět, že nenávidím chlapy, kteří mlátí svoje ženské. Jestli ti ještě jednou ujede ruka, nechtěj vědět, co ujede mně,“ varuje ho a na důkaz toho, že svá slova myslí smrtelně vážně, mu zlomí prst.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.