Celebrity

16. listopadu 2023 15:25

Žaneta Dernerová

Marek Němec schytá výprask holí. Pavel Soukup ho v seriálu nešetří

Charlie přizná Katce nevěru – ZOO (150)

Potvora Dominika v podání Denisy Nesvačilové (32) vydírá Marka Němce (42) alias Charlieho tak dlouho, až mu dojde trpělivost a přizná své snoubence nevěru. Lucie Šteflová (28) se s ním coby milá a laskavá Katka okamžitě rozejde. Tím to však pro nešťastného Charlieho nekončí. Najde si ho dědeček v podání Pavla Soukupa (74) a za vnučku se bolestivě pomstí. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dominika využívá společné noci s Charliem, jak jen může. Po složce s materiály na proradného Poláka se z něj snaží vymámit spis na starostu Bavora. Neváhá ho kvůli tomu vydírat. Pokud nebude po jejím, poví Katce o jejich úletu. Charlie váhá, nakonec učiní jejím výhrůžkám přítrž. Snoubence vše přizná.

Pravda má však pro něho bolestivé následky. Pavel Soukup vezme jako Katčin děda do ruky hůl a neváhá si s ním vyřídit účty. Rozpřáhne se a v baru před zraky dvojčat Janečkových mu naloží, co se do něj vejde. Marek Němec dostal na tuto scénu speciální pomůcku – chránič páteře. „Televize si svoje herce chrání. Zavírá je do zorbingové koule, i když já jsem to chtěl samozřejmě všechno in natura. Byl mi ale nemilosrdně vražen páteřák. Musím říct, že Pavel Soukup je opravdu jako chirurg, co se týče úderu. Padne tam, kam má, ale zároveň tak příjemně motivuje a neublíží,“ vysvětluje s vtipem sobě vlastním Marek Němec, jehož můžeme vídat jako fotbalového trenéra v seriálu Malá velká liga.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Scénu měl seriálový lotr, jenž měl dlouhá léta založenou živnost na podvodech s dvojčaty, odtočenou hned na první klapku. „Já jsem to měl hotové napoprvé, ale pro kamery a pro Pavla to bylo potřeba ještě pětkrát zopakovat,“ vypráví Marek Němec, který se coby Charlie dočká výprasku v dalším díle seriálu ZOO, na nějž se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě.

Čtěte také: Eva Burešová ukázala na křtu svého diáře maminku. Neuvěřitelná podoba, špitali si hosté

Na jeho postavu si diváci už zvykli. „Fanoušci nic neříkají, podle mě se diví, že ten seriál začíná být prudce detektivní. Jako Charlie se do toho zamotávám, ale jak vidíte, tak se snažím pořád organismus toho Dvora Králové uzdravovat,“ vysvětluje herec, který má v kostymérně neustále hodně výrazné oblečení. „Mám to už takové hodně vyladěné, hodně aerodynamické, ale nezvykl jsem si na něj, protože nemůžu jíst. Nemůžu v tom dělat ani pořádné pohyby. Musím být neustále zatažený, jako v neoprenu, takže jsem vlastně pořád jako vojáček,“ popisuje s úsměvem Marek Němec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.