Charlie se probudí nahý vedle Dominiky. Ze společné noci si ale nic nepamatuje

Charlie se vzbudí vedle Dominiky – ZOO (148)

Marek Němec (42) se jako vykuk Charlie chytil do pasti Denisy Nesvačilové (32) alias Dominiky. Alespoň to tak vypadá. Strávit s ní vášnivou noc totiž rozhodně neměl v plánu. Nebo to bylo všechno jinak? Těžko říct. Charlie má naprosté okno a Dominika si záludně nechává detaily pro sebe. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Přemíra alkoholu může mít nepěkné následky. Přesvědčí se o tom i Charlie. Ráno se probere s pořádnou kocovinou a z předešlého večera si na nic nevzpomíná. Rozespalý si začne oblékat trenky a zděsí se, když na gauči vedle sebe spatří nahou Dominiku. S hrůzou v očích míří spěšně do sprchy, zatímco rusovláska se sama pro sebe spokojeně usmívá.

„Haló,“ budí ji neobratně lotr, který měl dlouhá léta svou živnost založenou na podvodech s dvojčaty. „Můžeme si promluvit?“ ptá se opatrně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Jenže pod dekou už nikdo neleží a namísto Dominiky mu odpoví přicházející Ilona. „Určitě, jsem celý ucho,“ zdraví ho. Překvapený Charlie tak jen spěšně kontroluje, že v bytě už opravdu žádná nevítaná návštěva není. Svědomí se mu tím však nijak neulehčí.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Celý den nemanželské Ovčíkově dceři a hlavní sponzorce Katčina psího útulku volá, jenže bezúspěšně. Vypočítavá Dominika, která už stihla bolestivě vyškolit starostu Bavora nebo zlomit prst nevlastnímu bratrovi Kamilovi, záměrně hovor nepřijímá. „Nemohla jsem ráno najít svůj prstýnek. Neviděl jsi ho někde?“ zeptá se jako by nic, když se jí Charlie konečně dovolá. Jeho ale pálí zcela jiný problém. „Prosím tě, úplně konkrétně. Spali jsem spolu?“ jde přímo k věci podnikatel. Odpovědi se však nedočká. K jeho smůle se navíc záhy předčasně vrátí domů Katka. Najde ztracený prsten ona?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.