Dominika vyškolí starostu Bavora. Vzepřít se její vůli pěkně bolí

Dominika úkoluje starostu – ZOO (143)

S Denisou Nesvačilovou (32) coby Dominikou si není radno zahrávat. V oblíbeném seriálu z prostředí zoologické zahrady se o tom přesvědčí i Ivan Vodochodský (60) jako starosta Bavor. Neuposlechnout její příkazy je nebezpečné, trest totiž může být i velmi bolestivý. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Tajemná Dominika hýří penězi a stává se hlavním sponzorem psího útulku Katky Kytkové, který chtěl její otec zničit. Ovčíkova nemanželská dcera ale zvířata miluje a něco takového nehodlá dopustit. Údajně. Zatímco ke čtyřnohým mazlíčkům se chová vždy laskavě, u lidí to nebývá pravidlem. Zvlášť když nejednají tak, jak by si představovala. Její nevoli už zakusil i nevlastní bratr Kamil, jemuž bez váhání zlomila prst.

Půvabná rusovláska je zkrátka milá jen do chvíle, než se jí někdo postaví do cesty. A vše musí být po jejím. „Tady je kompletní specifikace, kterou potřebuju, abys upravil v tom výběrku, které město vypisuje,“ zaúkoluje starostu Bavora v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „A to jako proč?“ ptá se nechápavě Bavor. „Protože jsem tě o to hezky poprosila,“ odpoví mu prostě Dominika, jež nehodlá nad svými příkazy dlouze debatovat.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jenže Bavor, jenž v minulosti na chvíli zkrotl, když ho napálil Charlie se svým týmem, přání Ovčíkovy dcery vyignoruje. Když se to Dominika dozví, běsní vzteky. „Asi jsme si nerozuměli, viď? Já jsem ti snad jasně řekla, co máš udělat s tím výběrkem, ne?“ vletí rázně ke starostovi do kanceláře. „Nehraj si se mnou, já tě zničím raz dva,“ varuje ho, než se k němu naoko laskavě posadí a mile k němu promlouvá. Její něžné hlazení se ale ve vteřině promění v bolavý trest, na který Bavor jen tak nezapomene. Stejně jako jeho nohsled Robík.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.