Eduard žije. Pochybné zprávy vzbudí u Sid vztek, u Alice naději

Eduard žije, tvrdí SMS zpráva – ZOO (147)

Postava Marka Taclíka (50) v oblíbeném seriálu opět na chvíli ožije. Alespoň v hlavě Sabiny Laurinové (51) coby Alice, která na svého zesnulého manžela Eduarda nemůže přestat myslet. Podezřelá esemeska s tvrzením o jeho nalezení jí dodá naději, že by opět mohli být spolu. Neváhá proto vyděračům předat milion korun. Stihne ji Michaela Pecháčková (19) a Jana Švandová (76) jako dcera a tchyně zarazit včas? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ospalé ráno Sid naruší zapípání telefonu. Od neznámého čísla přijde esemeska s tvrzením, že její otec nezemřel při ničivé tsunami, ale je naživu na jednom z ostrovů. Půvabnou blondýnku zpráva nijak nerozruší, ale pěkně naštve. Na ubohé vtipy ohledně Eduardova tragického úmrtí vůbec nemá náladu. Je přesvědčena, že se jedná o trapný žert bratrova kamaráda, a proto odmítá jít na policii. Ani Břéťu nechce obtěžovat, už tak mu dost zavařila s domnělou zmizelou mrtvolou.

Jenže stejnou SMS obdrží i babička Sidonie a maminka Alice. „Co je to za blbé fóry? Je to urážlivé a odskáčou si to!“ durdí se Sidonie, která si po smrti syna prošla náročným obdobím, kdy trpěla posttraumatickým syndromem a žila v rok staré realitě. „Okamžitě mi zavolejte šéfa kriminálky,“ úkoluje asistentku, „tohle bude mít pro někoho opravdu nepříjemnou dohru,“ rozčiluje se.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Zatímco Sidonie je vytočená doběla, Alice si tak úplně jistá není. „Nenapadlo tě, že by to mohla být pravda?“ radí se s dcerou v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Obě víme, že babička nebyla v kondici,“ naráží na její psychické problémy a uvažuje nad možným pochybením při identifikaci těla.

„Pro Alici je to zázrak, naděje, které chce věřit. V okamžiku, kdy se objeví i jen náznak toho, že by její muž mohl žít, je si jistá, že musí zjistit pravdu, ať to stojí, co to stojí,“ prozrazuje seriálový děj Sabina Laurinová. „Když jsem to četla ve scénáři, byla jsem zvědavá, jak to scenáristé vyřeší, protože v seriálu se může stát cokoliv. Nikdy nevíte, jen autoři,“ dodává herečka.

Čtěte také: Břéťa usvědčí Charlieho z krádeže Polákových obrazů. Policista zuří

Netrvá to dlouho a vyděrači využívající smutku ze ztráty milované osoby požadují milion korun. Sidonie i Sid se oprávněně obávají, že jim Alice nemalou sumu bude chtít skutečně dát. Stihnou ji včas zarazit? „Mám ráda tyhle vážnější scény, kdy si Sid povídá s mamkou. Se Sabinou se mi to hraje moc dobře, je dobrý parťák. Stejně tak Jana Švandová. Bylo fajn, že se tam Marek takhle objevil. Jak se s tím nakonec vyrovnají, neprozradím,“ mlží představitelka Sid, devatenáctiletá Michaela Pecháčková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.