Alice prý letí po Luborovi. Bohatá vdova ale hodlá randit s jiným fešákem

Když se Sabina Laurinová (51) svěří coby Alice své dceři v podání Michaely Pecháčkové (19), že by ráda začala randit, netuší, jakou lavinu tím spustí. Sid to totiž rozebírá při obědě s Haďákem a jejich rozhovor vyslechne i Veronika Žilková (62) v roli uklízečky Hubáčkové. Na nic nečeká a čerstvé drby okamžitě šíří dál. Jenže Alice má ve skutečnosti zálusk na někoho jiného než na Lubora Brázdu v podání Pavla Nečase (57). Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Není tomu tak dávno, co Alici přišlo naprosto zcestné, aby šla s nějakým mužem na jinou než pracovní schůzku. Po tragické smrti manžela Eduarda, který zahynul při ničivém tsunami, si po svém boku nedovedla představit nového partnera. Čas ale hojí i hluboké rány. „Myslíš si, že by bylo hodně nevhodné, kdybych se s někým začala vídat?“ radí se Alice s dcerou Sid. „Není na tom nic špatného. Jsi krásná ženská a táta by nechtěl, abys byla do smrti sama,“ podporuje ji mladá úspěšná ošetřovatelka.

O máminých plánech se svěří na obědě Haďákovi, který nechápe, že se nezeptala, o jakého nápadníka se jedná. „Zaprvé ji znám a vím, že by si nikoho špatného nevybrala. A zadruhé vím, kdo to je,“ usmívá se šibalsky Sid v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. „No, kdo je jediný chlap, s nímž se teď máma vídá?“ ptá se návodně zmateného Adama. „Napadá mě jen Lubor Brázda, kvůli té její knize,“ odpoví její milý a Sid jen souhlasně přitakává.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Svědkem jejich rozhovoru je ale i Veronika Žilková coby nová uklízečka Hubáčková, která si nejnovější drby nenechá pro sebe. S čerstvými zprávami se okamžitě pochlubí v infocentru a pak už se zvěsti o Alici a Brázdovi šíří celou zoo jako lavina. Vše navíc podpoří sám Lubor, který by se vztahu se začínající spisovatelkou vůbec nebránil. „Všimnul jsem si toho. Uvidím, jestli jí dám šanci,“ dělá naoko cavyky, když mu neteř Adélka předhodí, že po něm bohatá vdova jede. Jenže se všichni pletou. Postavu Sabiny Laurinové totiž úspěšně balí Martin Preiss coby Márty. Luborově domýšlivosti tak zasadí pěknou ťafku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.