Kamil varuje Viky: Nespolupracuj s Dominikou, je to pěkná mrcha

Nečekaná pomoc od Dominiky – ZOO (145)

Eva Burešová (30) rozjíždí coby Viky e-shop se svou módní značkou a je nadšená, když jí Filip v podání Tomáše Kluse (37) domluví schůzku se známým. Jenže k návrhářce nakonec dorazí někdo úplně jiný. A ve všem má opět prsty Denisa Nesvačilová (32) jako Dominika. Dokonce i sám Jan Kopečný (34) coby Kamil svou bývalku před nevlastní sestrou varuje. Šije Ovčíkova dcera na Viky boudu? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky sklidila za svou první přehlídku samé ovace a je označována za Vivienne Westwood české dětské módy. Na úspěch hodlá navázat spuštěním e-shopu, příliš si s tím ale neví rady. Tím spíš je šťastná, když pro ni Filip připraví vítané překvapení. „Sehnal jsem někoho, kdo by mohl vyřešit ten tvůj problém okolo švadlen. Měl by se za tebou zastavit někdy zítra,“ oznámí jí fotograf zoologické zahrady, jemuž se splnil životní sen a aktuálně je na turné s kapelou.

Druhý den zvoní u Viky doma pan Koudelka, majitel firmy zakázkového šití. „Vás mi někdo posílá, že jo?“ ujišťuje se zaneprázdněná maminka malého Péti. „Ano. Říkali mi, že sháníte pomoc při šití vašich kolekcí,“ přitakává muž, který talentovanou návrhářku mile udiví precizností kousků oblečení donesených na ukázku. Dobrý dojem však u Viky záhy vystřídá lehké zděšení, když v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, zjistí, že dotyčný nepřišel na Filipův popud. „Počkej, já ti žádnýho Koudelku neposílal. Přijít má Zuzka Burianová,“ zaskočí ji, když mu děkuje za tip.

Netrvá to dlouho a záhada se vyřeší u Marka v baru. Dominika, která se stala štědrou sponzorkou Katčina útulku a také už stihla bolestivě vyškolit starostu Bavora, se zajímá, zda se Viky s panem Koudelkou nějak domluvila. „Doslechla jsem se, že máte jisté problémy se zbožím. A lidi si přece mají pomáhat,“ vysvětluje jednoduše své jednání.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jenže je dost možné, že mazaná Dominika má něco za lubem. Přesvědčený je o tom minimálně Kamil, s nímž se jeho nevlastní sestra nepáře a klidně mu na výstrahu zlomila prst. „Chtěl jsem ti říct, aby sis dávala bacha na Dominiku. Je to pěkná mrcha a rozhodně se ti nesnaží s ničím pomoct. Ať ti slibuje cokoliv, hlavně s ní nespolupracuj,“ varuje svou bývalou přítelkyni. Opravdu by si Viky měla dávat pozor? Je možné, že i takový lump jako Kamil, jenž bez okolků uzavřel s Albertem nechutnou sázku ohledně Kristýny, má intrik vypočítavé rusovlásky plné zuby?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.