Dojemné loučení Kristýny a Alberta. Namísto budoucnosti v Americe přichází odluka

Poletím s tebou do Ameriky – ZOO (144)

David Gránský (31) a Sára Milfajtová (32) se jako Albert a Kristýna konečně dali po mnoha nedorozuměních dohromady. Štěstí jim ale ani tentokrát dlouho nevydrží. PR manažer chce v populárním seriálu obětovat exkluzivní stáž, aby svou lásku neopouštěl. Kristýna ho ale na poslední chvíli zarazí a hodlá odletět s ním. Jenže ani tento plán nakonec nevyjde. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Cesta lásky Kristýny a Alberta byla už od počátku trnitá. A pro zkušeného lovce žen navíc nebývale dlouhá. PR manažer přesto vytrval a s půvabnou průvodkyní přece jen zaskóroval. Jenže vyhlášený sukničkář se do Kristýny doopravdy zamiloval. Vztah jim ale zničil Kamil s Markétou, když se díky nim sympatická blondýnka dozvěděla o nechutné sázce, kterou o ni Albert uzavřel. Nebýt dramatického uvěznění v závalu, jež se proměnilo v romantické sblížení, možná se by mu dodnes vyhýbala.

To je ale minulostí a zamilovaná dvojice pluje na růžovém obláčku štěstí a spokojenosti. Dokud bývalý ředitel zoologické zahrady nemusí přiznat jednu zásadní komplikaci. „Před časem jsem se přihlásil na stáž do manažerského programu v San Diegu. A včera večer mi volal známý, že to vyšlo,“ oznámí Kristýně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Řekni mi, jestli si myslíš, že to mezi námi má budoucnost,“ táže se Albert a po kladné odpovědi je pevně rozhodnutý se lukrativní příležitosti vzdát.

Komplikace s odstoupením však Kristýnu donutí k jinému řešení. „Jestli je to takhle složitý, tak to vezmi. Pojedu s tebou,“ překvapí svého přítele nečekaným návrhem. Aby to nebylo příliš snadné, klacky pod nohy jim hází, byť nerada, i ředitelka Roklová, která nemůže průvodkyni tak narychlo propustit. A když se podaří přemluvit i ji a mladý pár je štěstím bez sebe a balí si kufry, přijde další zádrhel. Operace Kristýniny babičky jim plány na společnou budoucnost v Americe definitivně zhatí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.