Celebrity

24. října 2023 15:05

redakce Prima Ženy

Tereza Vodochodská se vrhne na Sabinu Laurinovou. Žárlivou scénu korunuje šťouchanci

Lubor se rozchází s Monikou – ZOO (143)

Herečka Sabina Laurinová (51) spolupracuje coby Alice kvůli propagaci své knižní prvotiny s Pavlem Nečasem (57) jako Luborem Brázdou. Jejich společně strávený čas je ale trnem v oku Luborově přítelkyni Monice v podání Terezy Vodochodské (33). Když se s ní navíc po jedné z vícera žárlivých scén Brázda rozejde, je to pro Moniku jasný signál a s Alicí si to hodlá vyřídit. Po ostré výměně názorů však přejde do fyzického útoku. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sabina Laurinová coby Alice čeká na schůzku s Pavlem Nečasem alias Luborem. Jenže Tereza Vodochodská jako Monika to nevidí ráda, a tak zasáhne. Jde si to se svou sokyní vyřídit ručně a stručně. „Přečetla jsem si scénář, kde bylo, že se Monika rozčílí až tak, že ji budou muset zpacifikovat. Říkala jsem si, že tak to určitě nedopadne, že ta holka tak hysterická nebude. Myslela jsem si, že tam naběhnu, jednou do Sabiny jako Alice strčím, protože už jsme jednou takové pošťuchování točily, a bude,“ vzpomíná na natáčení Tereza Vodochodská.

Jakmile na natáčení zjistila, že se mýlí, byla lehce nervózní. „Když jsem přišla na plac, byl tam kaskadér – a to mě docela překvapilo. Dával na nás pozor. To zpacifikování bylo skutečné, tak aby se nic nestalo. Navíc to byl můj první natáčecí den s Veronikou Žilkovou. První obraz s ní a hned mi kroutila ruce, aby mě odtrhla od Sabiny. Vypadalo to banálně, ale rozumím té nutné koordinaci, protože když vám někdo zkříží ruce za záda, může se stát, že to udělá nešikovně,“ vysvětluje dcera Ivana Vodochodského, jenž coby starosta Bavor zakusí bolestivý trest od Dominiky.

Monika je tak „zuřivá“, že ji od Alice musely odtrhávat hned dvě kolegyně. K Veronice Žilkové, která na place populárního seriálu už stihla oslavit narozeniny, se přidala i Michaela Tomešová. A ta zasáhla opravdu dokonale. „Hned při prvním jetí jsem omylem od Míši Tomešové dostala loktem. Spustily se mi slzy, protože jsem to schytala přímo do nosu a nebylo to příjemné. Muselo se tak chvíli čekat, slzy se zamáčkly a jelo se dál. Jen Míša už stála na druhé straně,“ usmívá se Vodochodská.

Čtěte také: Sid je údajně svědkem vraždy. Tělo však beze stopy zmizí

Sabina Laurinová, jejíž Alice měla dopadnou nejhůř, nakonec z celé akce odešla jako královna a bez úhony. „Je to běžný standard mezi kolegyněmi při práci. Občas si zkrátka vjedou do vlasů,“ zavtipkovala hned na úvod Laurinová, již čeká Moničin útok v dalším díle seriálu ZOO v úterý večer na Primě. „Teď vážně. Bylo to fajn natáčení. Předem jsme se s Terezou na ničem nedomlouvaly a jely pocitově. Samozřejmě jsme to zahrály, žádné facky ani škrábance neproběhly. Jen jsme to správně nafingovaly. To je kouzlo herectví a kamery, která stojí ve správném úhlu,“ prozrazuje seriálová Alice, která nakonec po celé hádce odchází středem. Dál už bude muset čelit jen svodům nové postavy Mártyho v podání Martina Preisse.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.