Celebrity

19. září 2023 14:20

Marie Makovská

Pavel Nečas poprvé prozradil detaily o nalezené mrtvole. Ležela tam půl roku, řekl herec

Pavel Nečas v 7 pádech Honzy Dědka

Pavel Nečas (57) poprvé veřejně přiznal, jak si v začátcích kariéry přivydělával k mrzkému divadelnímu platu v Ostravě. Toto období má zároveň spojeno s hrůzným zážitkem, s nímž se svěřil v oblíbené talkshow.

Divadelní i filmový herec Pavel Nečas, kterého můžete znát například i ze seriálů ZOO, Vinaři a Pálava, zavzpomínal na dobu, kdy pracoval v Ostravě.

Mrtvola na Stodolní

„V Ostravě jsem byl sedm let. Nádherný pařák. Měl jsem tam úklidovou firmu. Byl jsem zaměstnaný v Národním divadle moravskoslezském. Padesát metrů od divadla jsem měl nádherný secesní byt od města. Oni mi ho dali. To je dneska úplné sci-fi,“ začal herec s vyprávěním.

Čtěte také: Jaromír Nohavica dlouhá léta tajil manželku. Bohémský život vyměnil za milionový majetek

„Divadelní plat byl ale malý, tak jsem si založil úklidovou firmu a ve volném čase jsem uklízel baráky, půdy, sklepy. Vydělal jsem si tím víc než divadlem. Měl jsem studenty, kteří to dělali. To se neví, to teď říkám poprvé. Vyklidili jsme polovinu Stodolní a v jednom baráku jsme tam našli mrtvolu,“ šokoval Pavel Nečas moderátora Honzu Dědka i diváky.

„Byl tam dvoupatrový barák, který neměl střechu. Byl kompletně promočený. Přijdu do druhého patra a tam strašný smrad a na zemi hromady bordelu. Byla to rychna, ale říkal jsem si, že to kluci vyklidí, a odjel jsem do dabingu. Za chvíli mi kluci volali, že tam našli mrtvolu. Ležel tam půl roku. Byl to nějaký bezdomovec. Držel umělohmotnou tašku s dráty,“ prozradil Pavel Nečas.

Kariéra vinaře

Herec se neštítí žádné práce. Nakročeno měl také ke kariéře vinaře. „Otec vysadil vinohrad, aby nás uživil. Učitelské platy nebyly ohromné. Pocházím z Hustopečí u Brna, ale narodil jsem se v Hodoníně, protože v Hustopečích malovali. Vysadil vinohrad, bohužel na pozemku, který mu nepatří. A nám nepatří dodnes. Ale hnal nás jako levné nájemní síly, a tak jsme od dětství s bratry makali na vinohradu. Znám veškerou tehdejší technologii výroby vína od února do prosince, od A do Z,“ pochlubil se Nečas.

Mohlo by vás zajímat: Šokující přiznání Pavla Nečase. První manželku poprvé uviděl až u oltáře

Mohl by být i profesionálním golfistou, golfový zápis v Guinnessově knize rekordů už koneckonců má. „Napadlo mě, že bych chtěl odehrát všechna hřiště v republice. V roce 2015 jich bylo 105. Řekli jsme si s Davidem Suchařípou, že to zvládneme za 80 dní. Jeli jsme dvěma obytnými vozy, najezdili 4 500 km po republice, 850 km jsme nachodili pěšky, vypili jsme 350 lahví vína, 850 piv a asi 150 litrů kořalky. A dostali jsme se do Guinnessovy knihy rekordů jako první rekordmani, kteří obehráli celou republiku za 80 dní,“ prozradil Nečas v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kterou můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se také na ukázku, v níž se Pavel Nečas snaží prolézt raketou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.