Břéťa usvědčí Charlieho z krádeže Polákových obrazů. Policista zuří

Polákovy obrazy jsou podvrhy – ZOO (146)

Svatopluk Schuller (59) rozhodně není coby Jindřich Polák v oblíbeném seriálu žádný svatoušek. Přesto byl právě on podveden Markem Němcem (42) alias Charliem a jeho partou. Zjistí to ale až nyní. Zatímco Polák netuší, kdo přesně ho obelstil a vyměnil cenné obrazy za falzifikáty, policista Břéťa v podání Filipa Kaňkovského (38) ihned zamíří do bytu Charlieho. K jeho zklamání je to trefa do černého. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Polák si přinese ke starostovi obrazy a prosí kamaráda, aby mu je ohlídal. Je spokojený, že si po rozchodu s manželkou může nechat aspoň něco. Bavor však při prohlížení díla upozorní na jistou podivnost. „Je v pohodě, že to takhle barví?“ ptá se se zašpiněnýma rukama starosta, jehož v minulosti Charlie se svým týmem také pěkně napálil. „Tak tohle se mi vůbec nelíbí. Nemáš někoho přes obrazy, kdo by se mi na to kouknul?“ žádá Polák, kterého barva i upatlaný rám značně znervózní.

Akademický malíř Kouřil se záhy dostaví a vynese nelichotivý verdikt. „Tyto dva obrazy jsou ve velmi dobrém stavu. Ale tyto dva jsou jasná falza,“ oznámí Polákovi v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Prohnaný Jindřich nechce věřit vlastním uším. „Takže mě podvedli? Ale ten rám nikdy předtím nebarvil. Nemůže to být třeba stářím toho obrazu?“ snaží se marně najít nějaké vysvětlení. „Když nebarvil a teď barví, tak to není tentýž rám,“ osvětlí mu profesionál, zatímco Bavorovi je to okamžitě jasné. Originály si prostě někdo odnesl a do Polákova domu nastrčil podvrhy.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Vypočítavý právník to samo sebou nenechá jen tak a krádež nahlásí na policii. Informace o nastrčených kopiích se tak dostane i k Břéťovi, jemuž je v mžiku jasné, odkud asi vítr fouká. Jenže Charlie, který měl dlouhá léta postavenou živnost na dvojčatech a podvádění jiných podvodníků, se k ničemu přiznávat nehodlá a sveřepě tvrdí, že o tom nic neví. Naneštěstí je ale prozradí Ilona a Břéťa může vyletět z kůže. „Dopustili jste se trestného činu. A navíc mi celou dobu lžeš! Takže vy mu ty obrazy vrátíte, to je moje podmínka,“ vzteká se major Kabát. Skutečně to bude muset Charlie potupně udělat?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.