Dominika má prsty ve vraždě. Zlomila jsem mu vaz, přizná Charliemu

Dominika se podílela na zabití – ZOO (147)

Denisa Nesvačilová (32) umí být jako Dominika pořádně nebezpečná. Ukázala to nejen Janu Kopečnému (34) coby Kamilovi, ale i místním zlotřilcům v čele se starostou. Až Marku Němcovi (42) alias Charliemu se konečně podařilo na ni vytáhnout něco z minulosti. Rusovláska se podílela na zabití kamarádčina manžela. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dominika se s muži nepáře. Právě naopak. Je velmi schopná vyjednavačka a obchodnice, jež v případě nutnosti neváhá použít fyzickou sílu. Správně cílenými chvaty dokáže způsobit pekelná muka. Přesvědčil se o tom jak její nevlastní bratr Kamil, jemuž bez mrknutí oka zlomila prst, tak starosta Bavor, jehož bolestivě vyškolila přímo u něho v kanceláři. Nikdo zatím ale netuší, kam až je ochotná zajít.

Vypátrat něco z její minulosti se nedaří ani Charliemu. Zkušený lotr ale neváhal zainvestovat. A vyplatilo se. „Je třeba ještě zajistit důkazy. Ale vypadá to, že se slečna Dominika tak trochu podílela na zabití,“ sdělí mu informátor v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. „Určitě v tom má prstíky. To je taky důvod, proč je její matka uklizená na Bali. Aby nemohla svědčit,“ osvětluje mu situaci, z níž má Charlie nepokrytou radost.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jenže štědrá sponzorka Katčina útulku je zase o krok napřed. Jakmile se podnikatel v podání Marka Němce, jehož můžete vidět také jako fotbalového trenéra v seriálu Malá velká liga exkluzivně na prima+, rozhodne rozjet připravovanou akci, Dominika už zvoní u něho v bytě. „Přišla jsem ti vysvětlit, co se tehdy stalo a proč,“ jde rovnou k věci. Vylíčí mu celý příběh o týrané kamarádce a jejím manželovi, jemuž v zápalu boje zlomila vaz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.