Dominika má prsty ve vraždě. Zlomila jsem mu vaz, přizná Charliemu

Dominika se podílela na zabití – ZOO (147)

Denisa Nesvačilová (32) umí být jako Dominika pořádně nebezpečná. Ukázala to nejen Janu Kopečnému (34) coby Kamilovi, ale i místním zlotřilcům v čele se starostou. Až Marku Němcovi (42) alias Charliemu se konečně podařilo na ni vytáhnout něco z minulosti. Rusovláska se podílela na zabití kamarádčina manžela. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dominika se s muži nepáře. Právě naopak. Je velmi schopná vyjednavačka a obchodnice, jež v případě nutnosti neváhá použít fyzickou sílu. Správně cílenými chvaty dokáže způsobit pekelná muka. Přesvědčil se o tom jak její nevlastní bratr Kamil, jemuž bez mrknutí oka zlomila prst, tak starosta Bavor, jehož bolestivě vyškolila přímo u něho v kanceláři. Nikdo zatím ale netuší, kam až je ochotná zajít.

Vypátrat něco z její minulosti se nedaří ani Charliemu. Zkušený lotr ale neváhal zainvestovat. A vyplatilo se. „Je třeba ještě zajistit důkazy. Ale vypadá to, že se slečna Dominika tak trochu podílela na zabití,“ sdělí mu informátor v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. „Určitě v tom má prstíky. To je taky důvod, proč je její matka uklizená na Bali. Aby nemohla svědčit,“ osvětluje mu situaci, z níž má Charlie nepokrytou radost.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jenže štědrá sponzorka Katčina útulku je zase o krok napřed. Jakmile se podnikatel v podání Marka Němce, jehož můžete vidět také jako fotbalového trenéra v seriálu Malá velká liga exkluzivně na prima+, rozhodne rozjet připravovanou akci, Dominika už zvoní u něho v bytě. „Přišla jsem ti vysvětlit, co se tehdy stalo a proč,“ jde rovnou k věci. Vylíčí mu celý příběh o týrané kamarádce a jejím manželovi, jemuž v zápalu boje zlomila vaz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.