Celebrity

8. listopadu 2023 15:18

Zuzana Schneidewind

Eva Burešová ukázala na křtu svého diáře maminku. Neuvěřitelná podoba, špitali si hosté

Herečka a zpěvačka Eva Burešová opět nechává prostřednictvím svého diáře nahlédnout fanoušky do svého soukromí. Něco více z něho ale poodhalila už během slavnostního křtu novinky. Diář s názvem „Jsem tady“ křtila její krásná maminka. Eva také představila všechny ty, kteří o ni pečují v zákulisí velkých akcí a jinak nejsou vidět.

„Je to pravda, maminka mi pokřtila diář. Já jsem jí o tom vlastně řekla až na poslední chvíli, protože jsem se bála, že si to rozmyslí, ale těší mě, že u toho byla,“ říká herečka a seriálová chůva Viky Eva Burešová. Že je ta pohledná žena s vlnitými vlasy a krásným úsměvem její maminkou, nebylo potřeba ani uvádět. Podívejte se v galerii v úvodu na tu podobu, která neunikla žádnému z přítomných hostů křtu.

Čtěte také: Homer už nesmí škrtit Bárta. Míra korektnosti je bláznivá, myslí si Burešová

„Všechny ty dámy, které dnes přišly, jsou mi hrozně blízké, jsou to však lidé, kteří dost často nejsou vidět, i když stojí vlastně za vším. Když jsme na jevišti, tak ony ten koncert celý zařídí. Moje manažerka Viky mě nalíčí, udělá mi vlasy, Zlata mě oblíkne… Ale lidi to nevidí, netuší, kdo za tím celým je. A dneska jsem si sem také chtěla vzít maminku, protože to ona může za všechno kolem mě, za to, že jsem vůbec tady,“ poděkovala na akci všem svým blízkým.

Podívejte se na reportáž ze křtu:

Prostřednictvím nového diáře nechá herečka a zpěvačka Eva Burešová již tradičně nahlédnout fanoušky do svého soukromí. Jak potvrdila: „Vždy se snažím být v každém tom diáři lidem blíž, takže ani letos nechybí speciální QR kódy, které odhalují různá moje tajemství. Ukrývají videa a také soukromé fotky, které dosud nikdo neviděl.“

K novému diáři také vznikl nový merch. Výtěžek z prodeje půjde na nadaci Nepanikař.eu, kterou si Eva sama našla.

„Proto jsem vlastně vytvořila i ten nový merch ,Jsem tady‘, protože jsem si uvědomila, že kdybych tuhle pomoc sama měla ve svém mladém věku, tak bych spoustu věcí teď vůbec neřešila. A tak jsem si říkala, že mám malé děti a nepřeju si, aby prožívaly to stejné, co já. Došlo mi, jak je hrozně důležitá prevence duševního zdraví a že se o tom příliš nemluví. Proto jsem našla právě ,Nepanikař‘. Dělají besedy, workshopy a mají i svoji aplikaci. Hodí se to vlastně už i pro děti na základní škole. Řekla jsem si, že prostě potřebuju udělat teď pro ostatní něco, co jsem hodně potřebovala v tom mladém věku já sama,“ vysvětlila Burešová. Vy se na ni coby Viky můžete těšit v dalších dílech seriálu ZOO v úterý a ve čtvrtek na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.