Eva Burešová nazpívala píseň k filmu Jak přežít svého muže. Toto téma je jí prý známé

Eva Burešová nazpívala píseň k filmu Jak přežít svého muže

Odhaleno. Celou ústřední píseň k romantické komedii Jak přežít svého muže, která vzniká podle knižního bestselleru Jany Bernáškové, nazpívala zpěvačka a herečka Eva Burešová. Tvůrci filmu nyní tento song představují. Stane se hitem, jak věří?

„Hned když jsem si tuhle písničku poprvé poslechla, zůstala mi v hlavě celý den. Což je důkazem toho, že je dobře napsaná. Působí strašně pozitivně, člověka roztancuje a zároveň si ji hned zapamatuje. Vždycky jsem si přála mít píseň podobného stylu a díky filmu Jak přežít svého muže se mi to podařilo,“ usmívá se Eva Burešová, známá také coby chůva Viky v seriálu ze zoologické zahrady.

Komedie s nadsázkou a humorem popisuje mimo jiné i peripetie při hledání lásky. Pokládá si otázku, kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého partnera. Eva Burešová přiznává, že jí je toto téma známé. „S tímhle mám i já své bohaté osobní zkušenosti. Takže si myslím, že jsem na nazpívání ústřední písně byla vybrána perfektně. Člověk si někdy musí projít šílenostmi, než najde pravou lásku. A mně se ji najít naštěstí povedlo,” dodává Eva.

Současně s písní je vydán i klip s ukázkami z filmu, který vstupuje do distribuce 9. listopadu. Autorem písně je hudební skladatel David Solař, který stojí například za hitem Lenny a Lenky Filipové Samotní nejsme nic, který se drží už 100 týdnů mezi nejhranějšími skladbami v rádiích. David je mimo jiné také autorem hudby k seriálům Vyprávěj, Kukačky a k filmům Kozí příběh a Fairplay. O samotnou hudební produkci se postarali špičkoví hudebníci v čele s držitelem Grammy Ondřejem Pivcem hrajícím na Hammondovy varhany.

NA TRAILER FILMU JAK PŘEŽÍT SVÉHO MUŽE SE MŮŽETE PODÍVAT ZDE!

Film vypráví příběh mladé herečky Lucie (Jana Bernášková), která se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah.

Tvůrci a herci filmu

Ve filmu hrají Jana Bernášková, Ivana Chýlková, Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová, Jitka Sedláčková, Roman Zach, Marek Němec, Tomáš Měcháček, Hana Vagnerová, Sára Rychlíková, Václav Vašák, Jordan Haj, Jiří Krampol, Jiří Ployhar a další.

Čtěte také:  Láskyplné vyznání Marka Němce seriálové postavě. Je to debil, ale nádherný, popsal

  • Režie a scénář: Rudolf Merkner (seriál Všechny moje lásky)
  • Námět: Jana Bernášková
  • Producenti: Zuzana Konrádová, Rudolf Merkner
  • Kamera: Nicolas Bordier
  • Zpěv ústřední písně: Eva Burešová
  • Hudba: David Solař
  • Střih: Petr Pauer
  • Zvuk: Jiří Klenka
  • Kostýmy: Simona  Zemanová
  • Make up: Jana Červenková

Snímek vstoupí do českých i slovenských kin 9. listopadu, českým distributorem je společnost Falcon, slovenským společnost Bontonfilm. Hlavním partnerem filmu je televize Prima.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.