Celebrity

5. července 2023 06:35

Zuzana Schneidewind

Bočanová už nepomýšlí na klasický rodinný model. Krásu v životě nachází s Márinkou

Mahulena Bočanová promluvila o své autistické dceři

Mahulena Bočanová (56) před časem prohlásila v talkshow Honzy Dědka jasně a smířeně, že už nechce přivést muže do domácnosti. Její slova vůbec nezněla zahořkle nebo sebelítostně. Ze života s autistickou dcerou Márinkou (22) uměla vytěžit mnoho pozitivního a přitom se neizolovat od společnosti. Aktuálně se po hereččině boku objevil nový muž. Možná ještě změní názor.

Se starší sestrou prý byly vychovávány v neobvyklé filozofii. „Naši byli extravagantní, nebyli to klasický lidi. Byli výjimeční. Tatínek byl architekt, celý život cestoval po světě, stavěl ambasády. V té době bylo neobvyklé mít tátu, který cestuje po světě. Nebyl v žádné straně, nikde nic nepodepsal, zaručil mu to jeho výjimečný talent,“ uvedla na začátku rozhovoru s Dědkem ke svému dětství Mahulena Bočanová, již si diváci zamilovali například jako Lízu Tobiášovou v seriálu Všechny moje lásky.

„Neměli jsme doma záclony, protože táta řekl, že to mají burani. Měli jsme postel na zemi, protože normální postele jsou ošklivé. Byli jsme divný. Takže mi dali i divné jméno. Jsem divná, potřebuju divné jméno. Nakonec to trefili,“ pokračovala dál pobaveně v talkshow Honzy Dědka, kterou můžete i v létě sledovat na prima+ nebo v úterý večer na Primě.

Vlastní život nechala herečka ubíhat úplně jiným směrem než rodiče. Na klasický rodinný model už ani nepomýšlí. „Ale přísahám, že nestrádám, není to utrpení. Jde takhle žít. Neříkám, že nikoho nepotkávám, že nejdu na hezkou večeři, jsem ráda, že dostanu kytičku a někdo je na mě hodný. Ale společná domácnost, to je pro mě obrovský oříšek, neumím si to už představit. Závidím těm lidem, kteří to na začátku nepokazili a krásně si to užívají celý život. To je nejvíc, prožít s někým celý život. To se mi nepodařilo, už to nedoženu, ale krásu v životě umím najít s tou mojí holkou,“ má jasno Bočanová, kterou takřka nepřetržitá péče o autistickou dceru Márinku absence muže v domácnosti naučila lecčemu praktickému.

Čtěte také. Hrdá Mahulena Bočanová se pochlubila fotkou dcery. Krásu zhodnotila i Dagmar Havlová

„Lustr už jsem si vyměnila sama, umím vyměnit kolo, spravit záchod, vyměnit filtr u pračky. To je taková potupa. Ale potřebuju někoho na hlídání. Mám moc šikovnou holku, která je skoro stejně stará jako Márinka, studuje psychologii, obor autismus. Márinka ji cítí jako svoji kamarádku. To je skvělé,“ dodala pak ke svému bytí Bočanová před rokem. Teď se ale možná všechno změní. Po hereččině boku se totiž po delší době objevil nový muž. Že jde o přítele, potvrdila v rozhovoru pro Showtime.

Pusťte si na videu, jak to Mahuleně Bočanové slušelo na filmovém festivalu v Karlových Varech. Štěstím jen zářila:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.