Hrdá Mahulena Bočanová se pochlubila fotkou dcery. Krásu zhodnotila i Dagmar Havlová

Dcera Mahuleny Bočanové (55) Márinka oslavila na podzim 22. narozeniny a zdá se, že roste opravdu do krásy. Za fotografii, kterou její maminka sdílela na sociálních sítích, sklidila úspěch u přátel i fanoušků.

Márinka je dcerou Mahuleny Bočanové a producenta Viktora Mráze, který byl hereččiným manželem v letech 2001 až 2009. Krásná slečna bohužel trpí lehkou formu autismu a potýká se rovněž s epilepsií.

„Nevěděla jsem, co to je, a když padla do bezvědomí, které trvalo nekonečně dlouho, myslela jsem, že jsem ji ztratila. Když se mi pak vrátila, začal nám nový život. Lepší život. S obrovským nadhledem a vnitřní svobodou. Radujeme se z každého dne. Nic není podstatný, jen to, že se vaše dítě směje a má červené tváře a teplo v rukou. Vše ostatní jsou malicherné starosti,“ popsala Mahulena v rozhovoru pro Kafe.cz nehezký zážitek v podobě dceřina prvního epileptického záchvatu, který se objevil zhruba před třemi lety.

Veškerá péče o dceru tedy padla na Bočanovou. Svou roli však bere s notnou dávkou optimismu a za každý den strávený s dcerou je velmi vděčná.

„Márinka je velice krásná slečna, dvacítka, na které nic nepoznáte, dokud s ní nenavážete konverzaci. Ale zase je dobrá v komunikaci s lidmi. Není uzavřená, nebojí se jich, nevadí jí cizí prostředí, má lidi ráda,“ popsala Mahulena Bočanová v jednom z rozhovorů pro pořad Showtime.

Z miminka je mladá slečna, dojímá se Mahulena Bočanová

Snědá a tmavooká Mahulena Bočanová patří k nejkrásnějším herečkám u nás. Poté, co se jí narodila dcera, doufala, že trochu toho exotického vzhledu dceři předá. Jenže to se hodně zmýlila. Márinka je totiž blonďatá a modrooká. Na poslední fotografii, kterou se Bočanová pochlubila, je jasně vidět, že z malé holčičky vyrostla úchvatná dáma. „Z miminka je mladá žena. Ten klid v její tváři byla ale dřina, o tom žádná,“ napsala Mahulena ke snímku, který zveřejnila na svém Instagramu.

Během chvíle se začaly objevovat komentáře od fanoušků i známých osobností. „Teď asi závidí všechny, které si nechávají zoufale napichovat ty své pusinky. Je překrásná,“ rozepsala se Alice Bendová a upozornila na to, že má Márinka opravdu krásné plné rty. „Měla by dělat fotomodelku,“ přidala se bývalá první dáma Dagmar Havlová.

Mahulena Bočanová dělí svůj život mezi práci a milovanou dceru Marinu:

Z Mariny vyrostla opravdu krásná dáma, která je přirozená, má čistou duši a vypadá zkrátka jak anděl, shoduje se většina sledujících.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.