Celebrity

27. září 2023 16:45

David Laštovka

Ivana Chýlková řeší spory s Janem Krausem vtipem. Jeho nemanželského syna přijala vřele

7 pádů Honzy Dědka (7) - Ivana Chýlková

Ivana Chýlková, která slaví 60. narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Stále šarmantní herečka v životě prožila dvě lásky. V obou případech se jednalo o herce, kteří však byli povahou naprosto rozdílní. Prvním byl charismatický a zároveň uzavřenější Karel Roden, druhým neustále vtipný Jan Kraus.

První velkou lásku poznala Ivana Chýlková na studiích na DAMU, když se dala dohromady se spolužákem Karlem Rodenem, s nímž vytvořila sympatický pár. Jejich ročník byl vůbec plný budoucích hereckých hvězd. Do třídy, kterou vedl Jan Přeučil s Reginou Rázlovou, s nimi chodila například Eva Holubová, Vilma Cibulková, Veronika Žilková nebo Jitka Asterová.

Mohlo by se zdát, že vytvořili skvělou partu pořádající bouřlivé mejdany, opak byl ovšem pravdou. Jak se v rozhovoru pro týdeník Instinkt zmínil Karel Roden, hvězdná třída spolu příliš nekamarádila. „Jako ročník jsme byli jednotlivci, nikdy jsme neměli žádnou dobrou partu. Nad sebou i pod sebou jsme měli ročníky, které spolu jezdily na chalupy, náš ročník takhle soudržný nebyl,“ prozradil herec.

Strůjcem milostné rošády byl Jan Kraus

Vztah Ivany Chýlkové a Karla Rodena trval zhruba osm let. Poté došlo k pikantní situaci. S Janem Krausem a jeho manželkou Janou Krausovou si prohodili partnery. Strůjcem této milostné rošády byl Jan Kraus, který se do Ivany zamiloval a ona mu po čase sympatie opětovala. Jak přiznala, dostal ji tím, že nezavřel pusu a byl neuvěřitelně vtipný.

Čtěte také: Nemanželské děti slavných. Dcera Karla Šípa spáchala sebevraždu, Jan Kraus synem pobavil rodinu

Vztah Ivany Chýlkové a Jana Krause působí až idylicky. Rozumí si, mají stejný humor, podobný náhled na život, a když se občas stahují mračna a schyluje se ke konfliktu, vyřeší ho vtipem. Dlouho se mělo za to, že žijí na hromádce. Až s odstupem let přiznali, že se tajně vzali. Utajovaná svatba se konala v roce 2009. Mají spolu dnes už pětadvacetiletého syna Jáchyma, který podědil umělecké geny.

Nečekané překvapení o Vánocích

Šťastné a spokojené soužití v minulosti nenarušila ani zpráva o tom, že má Kraus nemanželského syna Marka, o kterém neměl sebemenší tušení ani sám herec. Zplodil ho ještě za svobodna. Ivana ale vše přijala s pochopením a humorem.

„O Vánocích nám všem přečetl dopis, který mu napsal nějaký kluk, že prý je jeho synem. Náramně jsme se u toho bavili,“ přiblížila Chýlková. Když uviděli jeho fotku, všem bylo jasné, že se o vtip nejedná. Marek byl Krausovou dokonalou kopií. Vše navíc potvrdily následné testy DNA. Od té doby se stal součástí jejich velké rodiny.

Mohlo by vás zajímat: Jan Kraus sbalil obě manželky na humor. Chýlková je vděčná za rodinný klan

Ivana Chýlková, rodačka z Frýdku-Místku, před kamerou debutovala ještě jako studentka DAMU ve filmu Faunovo velmi pozdní odpoledne. Výraznou roli ztvárnila o tři roky později ve snímku Dobré světlo, kde představovala vyzývavou milenku hlavního hrdiny v podání Karla Heřmánka. Následoval film Čas sluhů, v němž si zahrála se svým tehdejším partnerem Karlem Rodenem. Do dějin českého filmu se dále zapsala jako Olga z filmu Díky za každé nové ráno, za kterou byla oceněna Českým lvem. Za roli Marty v seriálu Přítelkyně z domu smutku obdržela Velkou zlatou cenu na televizním festivalu v Cannes.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.