Celebrity

15. srpna 2023 05:30

David Laštovka

Jan Kraus sbalil obě manželky na humor. Chýlková je vděčná za rodinný klan

TOP STAR 31.8.2016 - Jan Kraus rohovor

Herec a moderátor Jan Kraus, který slaví 70. narozeniny, má slabost pro půvabné herečky. První manželkou byla Jana Krausová, s níž má dva syny – Davida a Adama. Ve druhém svazku s Ivanou Chýlkovou se jim narodil Jáchym. Na co obě krásky sbalil?

První manželku Janu poznal Kraus už na studiích. Sblížili se při natáčení „famáckého“ cvičení. Spousta lidí tehdy nechápala, jak se mu takovou krasavici podařilo sbalit. Jan byl ale už tehdy výjimečný svým svérázným sarkastickým humorem a patřičným sebevědomím. Právě tím si získal její srdce a sympatie.

Čtěte také: Jana Krausová se oklepala z rozchodů a vypadá skvěle. Jak to má nyní s láskou?

„Byla jsem pyšná na to, že si mě vzal. Měla jsem pocit, že si beru krále. Strašně se mi líbilo být Krausová. Věděla jsem, že když ho mám vedle sebe, už se nemusím ničeho bát,“ prozradila deníku MF DNES Jana Krausová. V manželství se jim narodili dva synové – David a Adam, kteří pokračují v herecké tradici. David se navíc s úspěchem věnuje i hudbě.

Prohodili si partnery

Podobným způsobem se Krausovi podařilo získat i Ivanu Chýlkovou, která v té době žila s hercem Karlem Rodenem. Osobně se seznámili a prohodili pár slov v roce 1994 při natáčení filmu Trio. Láska na první pohled to ale rozhodně nebyla. „Když jsem ho viděla poprvé, byl to takový malý skrček s velkým zadkem. Musel se hodně snažit, než mě nakonec přesvědčil. Pusu nezavřel, nikdo ho nepřekřičel a byl neuvěřitelně vtipný,“ popsala Ivana.

Mohlo by vás zajímat: Jan Kraus v mládí pořádal divoké večírky. Náhodou pomohl dopadnout zločince

Svoji lásku poté museli přiznat tehdejším partnerům. Dopadlo to až nečekaně hladce. Jana Krausová to s Karlem Rodenem dali dohromady a vytvořili pár. „Musíte se oprostit od zraněnosti, že vás ten druhý zradil, když si našel někoho jiného. Pak teprve budete schopná pochopit, co má na té druhé rád. Tehdy jsem řekla Honzovi: ‚Dělej, co potřebuješ. Nemá cenu, abychom spolu žili naoko kvůli klukům. Jdi, regulérně, otevřeně, veřejně, ale neber mi rodinu.‘ A tak jsme zůstali jedna rodina, jen trochu širší,“ prozradila Jana Krausová v rozhovoru pro MF DNES.

Tajná svatba a nemanželský syn

Chýlková se najednou stala součástí velké Krausovy rodiny, která by se dala nazvat spíše klanem, a musela si zvykat na věci, jež předtím neznala. „Od té doby když dělám rozhovor, je to vlastně jen o Krausovi a jeho rodině, které říkám samčinec. Dávno jsem pochopila, že na mně je nejzajímavější Kraus. Ale vzhledem k tomu, že mě taky zajímá, mám pro to částečné pochopení. Když jsem byla s Rodenem, nikdo se na něj neptal. Být součástí tak početné rodiny mi ale dává pocit bezpečí. Vím, že taková rodina je dneska vzácnost, proto jsem ráda, že do ní můžu patřit,“ prohlásila Chýlková.

Přečtěte si: Ivana Chýlková údajně nesplňovala ideál herecké krásy. Teď patří k nejlepším

Vztah Jana Krause a Ivany Chýlkové působí až idylicky. Rozumí si, mají stejný humor, podobný náhled na život, a když se občas stahují mračna a schyluje se ke konfliktu, vyřeší ho vtipem. Dlouho se mělo za to, že žijí na hromádce, až s odstupem let přiznali, že se tajně vzali. Svatba proběhla v roce 2009. Mají spolu syna Jáchyma, který podědil umělecké geny.

Šťastné soužití neohrozila ani zpráva o tom, že má Kraus nemanželského syna Marka, o kterém neměl sebemenší tušení. Zplodil ho ještě za svobodna. „O Vánocích nám všem přečetl dopis, který mu napsal nějaký kluk, že prý je jeho synem. Náramně jsme se u toho bavili,“ prozradila Chýlková. Když uviděli jeho fotku, všem bylo jasné, že se o vtip nejedná. Marek byl jeho dokonalou kopií. Vše navíc potvrdily následné testy DNA. Od té doby se stal součástí velké rodiny.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.