Celebrity

8. února 2023 06:30

David Laštovka

Jana Krausová se oklepala z rozchodů a stále vypadá mladě. Jak to má nyní s láskou?

UP-Spot Prima+ Sedm schodů k moci 2 (únor)

Přestože herečka Jana Krausová letos slaví 69. narozeniny, stále z ní vyzařuje mladické charisma, pozitivní energie a uchovává si smysl pro humor. Stárne s grácií a má na to svůj vlastní recept. Z rozchodů s manželem Janem Krausem (69) a hercem Karlem Rodenem (60) už se podle vlastních slov dávno oklepala.

Vypadá to, že Janě Krausové se stárnutí vyhýbá. Už dlouhé roky vypadá stále stejně a za její mladistvý vzhled nejspíš mohou geny. Její maminka byla vždycky naprosto přírodní a krásná a věk na ní nikdy nebyl znát. Důležité je podle ní také pozitivní způsob myšlení.

Další slavné Češky, které nestárnou, najdete v tomto článku.

„S maminkou máme na to, jak se vyléčit z trápení, stejný recept. Když vás něco rozjitří, je nejlepší na to rychle zapomenout. To je takový můj pud sebezáchovy, s nímž jsem se už narodila. Jakmile propadám skepsi, dovede mě potěšit i maličkost a jsem zase zpátky v pohodě. Říkám to i svým dětem, že nejhorší je v problému setrvávat. Naštěstí ale moji synové dostali tohle do vínku po mně,“ svěřila se herečka v rozhovoru pro magazín MF DNES.

Muže s malým egem nechce

Jejím prvním manželem byl herec a moderátor Jan Kraus, se kterým má dva syny: Adama a Davida. Po něm dlouhá léta žila s hercem Karlem Rodenem. Když se rozešli, prohlásila, že třetí muž bude ten nejvtipnější. To už ovšem postupem let přehodnotila.

Čtěte také: Karel Roden se živil potiskem triček, nyní pěstuje borůvky. Jak vychází s bratrem?

„Teď je pro mě důležitější, aby byl partner hodný, důvěryhodný a spolehlivý. Ovšem když máte po boku takové dva partnery, jako jsem měla já, a s každým strávíte dvacet let, je to těžké. Oba byli osobnosti, byla s nimi legrace a měli velké ego. Nedovedu si ale představit, že bych měla muže s malým egem. K partnerovi přece musíte vzhlížet a musíte mít pro co vzhlížet. Musí vám z něj spadnout brada. Když to tak není, jsou to spíš náplasti. Taky není důležité, jestli je někdo vzhledově interesantní. Rozhodně ale nejsem rezignovaná. Jen si říkám, že je lepší žít si svůj svobodný život. Jsem svobodomyslný člověk,“ prozradila před půl rokem v rozhovoru pro Marianne.

Jana Krausová se představila také v novém seriálu z politického prostředí Sedm schodů k moci, který nyní můžete sledovat na nové streamovací službě prima+. Můžete se těšit na poutavý příběh hrdinky Anny Malé v podání Evy Podzimkové (dříve Josefíkové), která uměla okouzlit a jít si tvrdě za svým, milovala luxus, vlivné muže a moc.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.