Legendární Pamela z Dallasu nestárne. Jak vypadá a co dělá po sedmdesátce?

Přestože hvězda z dnes již legendárního seriálu Dallas Victoria Principal (73) roli okouzlující Pamely Ewing ztvárnila před více než 40 lety, stárnout opravdu neumí. Legendární herečka vypadá fantasticky a její skutečný věk by jí hádal jen málokdo.

Herečka Victoria Principal se narodila v roce 1950 americkému vojákovi, který sloužil v Japonsku a kvůli jehož práci se rodina musela často stěhovat. I proto Victoria v dětství vystřídala 17 různých škol a hrát začala už ve velmi brzkém věku. V pěti letech se poprvé objevila v televizní reklamě a poté, co nedokončila studium medicíny, ihned věděla, že se bude věnovat právě herectví.

V roce 1970 se přestěhovala do Hollywoodu a získala hned několik rolí. Tu životní, tedy Pamelu, manželku Bobbyho Ewinga v podání Patricka Duffyho (73), hrála v seriálu Dallas od roku 1978 po dobu devíti let.

Z herečky se stala podnikatelka vydělávající miliardy

Dallas se stal jedním z nejlépe hodnocených televizních seriálů v historii. Poté, co natáčení skončilo, se Victoria objevila ještě v několika filmech. Následně se ale začala věnovat vlastnímu byznysu. Zaměřila se na produkty, které pečují o pleť, a v roce 1989 vytvořila vlastní řadu kosmetických výrobků Principal Secret. Ty si oblíbily ženy po celém světě a jejich prodej herečce vynesl přes 15 miliard korun. O péči o pleť, kráse a zdraví napsala dokonce tři knihy, které se staly během krátké doby bestsellery. Své pohádkové jmění začala následně investovat do nemovitostí.

Podívejte se, jak si vyrobit masku, díky které omládnete:

Štěstí v lásce příliš neměla

Přestože v profesním životě se jí dařilo na jedničku, v osobním životě tomu tak nebylo. Victoria Principal totiž velmi těžce snášela rozchod s drogově závislým zpěvákem Andym Gibbem (†30) a ani rozvod s prvním manželem Christopherem Skinnerem po dvou letech ničemu nepřidal. Druhým hereččiným mužem byl plastický chirurg Harry Glassman (80), za kterého byla provdaná přes 20 let a ani v tomto případě neprobíhalo odloučení zcela bez mráčku.

Oblíbená herečka letos slaví 73 let a na svůj věk vypadá opravdu skvěle. Je vidět, že jí její vlastní kosmetika velmi prospívá a ona přesně ví, co má na svou tvář použít. Přestože se Victorii stále velmi daří, nemyslí pouze na vzhled a věnuje se dobročinné činnosti. Mimo jiné vlastní ranč, kde se stará o zvířata a zachraňuje ta, která to potřebují.

Sdílejte článek
Štítky zdraví kosmetika krása narozeniny Hollywood seriál manželé herečka Dallas Patrick Duffy Victoria Principal Bobby Ewing

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.