Celebrity

26. března 2023 09:40

David Laštovka

Vilma Cibulková měla o čtyřicet let starší lásku. Hrozilo, že se spolu upijí k smrti

Vilma Cibulková leze po horách

Přestože Vilma Cibulková, která slaví 60. narozeniny, patří mezi šarmantní ženy, na muže měla celý život smůlu. O co úspěšnější je její herecká kariéra, o to vážnější věci ji potkaly v osobním životě. Nešťastné vztahy, závislost na alkoholu, několik pokusů o sebevraždu. Všechny problémy a nástrahy, které jí osud nachystal, však dokázala překonat.

V době, kdy Vilma Cibulková studovala DAMU, se zamilovala do svého profesora, herce Miroslava Macháčka. Strávili spolu několik let a jak Vilma zpětně přiznala, někdy to bylo doslova o život. Macháček holdoval alkoholu a ke své zálibě nakonec přivedl i ji.

Časem pochopila, že vztah musí ukončit, jinak by se upila k smrti. Rozhodnutí opustit slavného herce však učinila až poté, kdy už byl vážně nemocný. Načasování bylo tedy velmi nešťastné, což si dodnes vyčítá. „Bojím se, že odpovědět na otázku, proč jsme k sobě s Máchou (Macháčkem, pozn. redakce) tolik tíhli, dost dobře neumím. Bylo to osudové setkání a vymyká se jakémukoliv popisu. Zdrhla jsem ve chvíli, kdy mě nejvíce potřeboval,“ prozradila Vilma Cibulková v pořadu 13. komnata.

Rodiče ji našli v zuboženém stavu

Když končila studium, alkohol pila skoro každý den. Dokonce zmeškala i slavnostní předávání diplomů, které se konalo v Rudolfinu. Na ceremoniál se tehdy vypravila i její celá rodina. „Bylo po premiéře a my jsme to táhli. Přišla jsem domů a zjistila, že Rudolfinum už nestihnu, že tam nepřijdu. Tak jsem chtěla radši skočit z okna, ale byt, ve kterém jsem bydlela, byl v prvním patře. Tatínek mi dal pěstí hned mezi dveřmi, maminka mě odtáhla do vany a rvala ze mě šaty, které mi na tu příležitost ušila, já si je nebyla schopná ani sama zapnout. Navlékli mě do tepláků a poslali mě do Lidic, abych viděla opravdové lidské utrpení. Já ty kříže viděla třikrát,“ svěřila se herečka v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Manžel po sobě zanechal obří dluhy

Deprese v kombinace s alkoholem ji dohnaly až na pomyslné dno. Několikrát se pokusila o sebevraždu a skončila v Bohnicích, kde ji lékaři dali do pořádku.

První manželství s právníkem Zbyškem, v němž se jim narodila dcera Šimona, mělo trpký konec. Herečka se rozvedla poté, co zjistila, že si její muž půjčil na podnikání víc peněz, než dokázal splatit a skončil v obřích dluzích.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Problémové děti českých celebrit. Kdo jel v drogách, alkoholu nebo skončil ve vězení?

Šťastně neskončilo ani druhé manželství s hercem Miroslavem Etzlerem. Rozvedli se po deseti letech. Etzler se totiž během natáčení seriálu TV Prima Cesty domů zakoukal do o pětadvacet let mladší kolegyně Radky Pavlovčinové.

Smůla v partnerském životě populární herečky nebere konce a láska je pro ni snad zakletá. Ani poslední vážný vztah s hudebníkem Pavlem Janem Rybou, o kterém byla přesvědčena, že je konečně tím pravým, neskončil tak, jak si vysnila a přála. Místo svatby přišel rozchod.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.