Hubáčková přizná Kristýně skrývanou pravdu. Je biologická máma Franty Kolmana

Co tě táhne k Frantovi – ZOO (150)

Veronika Žilková (62) se coby uklízečka Hubáčková neustále motá kolem Franty Kolmana v podání Michala Novotného (44). Od první chvíle mu nadbíhá a pomáhá, jak jen může. Její chování začne být podezřelé Sáře Milfajtové (32) alias Kristýně, která se obává, že chce nebohého Františka obelstít. Jenže všechno je úplně jinak. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Není mnoho žen, které by s průvodcem zoologické zahrady dobrovolně a rády trávily volný čas. Franta Kolman je sice dobrosrdečný, ale svými neobratnými balicími technikami každou ženu odežene. Až na Veroniku Žilkovou jako uklízečku Petru Hubáčkovou. Ta se s ním od svého nástupu do nového zaměstnání přátelí, a dokonce mu ochotně radí i s holkami. Naneštěstí tak nahý Kolman vyděsil právě ji, když se netradičním způsobem snažil sbalit Kristýnu.

Jenže právě jeho kolegyni Kristýně začne být Petřino chování podezřelé. Drobná uklízečka totiž přinutila Frantu koupit si nový oblek a on jí za cenné rady věnoval náušnice. Přestože se nejedná o žádné horentní sumy, obává se, aby ho Hubáčková jen nezneužívala. „Napadlo mě, jestli sis ho nevybrala jako takovou snadnou oběť,“ vpálí jí Kristýna v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „No dovol! Chceš mě urazit?“ oboří se Petra. „To ne. Jen mi vysvětli, co tě k němu tak táhne,“ žádá viditelně rozhozenou Hubáčkovou.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

I když nerada, uklízečka nakonec souhlasí, že Kristýně vše vysvětlí. Sejdou se na večeři v restauraci, mimo zraky ostatních. Ačkoliv Albertova přítelkyně zprvu nechápe, proč s tím Petra dělá takové tajnosti, brzy jí to dojde. „Bylo mi šestnáct. A byla jsem zamilovaná,“ začne Hubáčková vyprávět svůj životní příběh, z něhož vyplyne šokující odhalení. Ve skutečnosti je totiž Frantovou biologickou matkou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.