Nahý Franta Kolman vyděsí Hubáčkovou. Kuriózní metodou se snaží sbalit Kristýnu

Je to úchyl – ZOO (148)

Michal Novotný (44) má jako věčný lovec žen Franta Kolman vyhlídnutou další oběť. Jeho nová kamarádka Petra Hubáčková v podání Veroniky Žilkové (62) si totiž v oblíbeném seriálu špatně vyložila chování Sáry Milfajtové (32) alias Kristýny a hodlá dát dvojici dohromady. Jenže průvodce zoologické zahrady opět přijde s neotřelým způsobem, jak blondýnku sbalit. Petru tím zcela šokuje. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kristýně bylo líto, že Franta přišel o funkci vedoucího průvodců, a dokonce zvažoval i výpověď, a proto mu jako tajná ctitelka začala nechávat v infocentru drobné dárečky. Doufala, že vidina zamilované dívky ho v zoologické zahradě udrží. Jenže ji u toho viděla Veronika Žilková v roli uklízečky Hubáčkové a zcela mylně to pochopila. Domnívá se, že Kristýna skutečně po Frantovi touží, byť to není tak dlouho, co se dojemně loučila s Albertem, jenž odletěl na stáž do Ameriky.

„Mám pro tebe holku. Zná tě. A zajímá se o tebe,“ svěřuje Kolmanovi. „Je to Kristýna!“ sdělí mu radostně Hubáčková. „Slyšela jsem ji, jak o tobě hrozně hezky mluví. A byla to ona, kdo ti tu nechával ty dárky,“ dodává uklízečka. Přestože Frantu v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, navádí, aby na sobě nedával nic znát a nedělal žádná přehnaná gesta, ňouma Kolman udělá pravý opak. Sleduje Kristýnu a její skupinu návštěvníků tak dlouho, až jedna z žen nabude dojmu, že je to nebezpečný úchyl.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Tím ale jeho snahy nekončí. V dámských sprchách tak na Hubáčkovou čeká při úklidu nežádoucí překvapení. Nahý Franta Kolman! Petra jen zděšeně vyjekne a bleskově zavírá oči. „Čekám tu na Kristýnu. Viděl jsem to v televizi, bylo to v jednom seriálu. Tam tomu říkali metoda naháč,“ vysvětluje svůj záměr Franta, který v minulosti bláznil z dvojčat a Anežka mu radila, aby navštívil psychiatra. „Víš, chlap čeká nahý na ženskou, ona přijde, vidí ho, je jí trochu trapně, a nakonec je z toho sex,“ popisuje nadšeně Kolman. Petra ho ale rázně vyvede z omylu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.