Nahý Franta Kolman vyděsí Hubáčkovou. Kuriózní metodou se snaží sbalit Kristýnu

Je to úchyl – ZOO (148)

Michal Novotný (44) má jako věčný lovec žen Franta Kolman vyhlídnutou další oběť. Jeho nová kamarádka Petra Hubáčková v podání Veroniky Žilkové (62) si totiž v oblíbeném seriálu špatně vyložila chování Sáry Milfajtové (32) alias Kristýny a hodlá dát dvojici dohromady. Jenže průvodce zoologické zahrady opět přijde s neotřelým způsobem, jak blondýnku sbalit. Petru tím zcela šokuje. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kristýně bylo líto, že Franta přišel o funkci vedoucího průvodců, a dokonce zvažoval i výpověď, a proto mu jako tajná ctitelka začala nechávat v infocentru drobné dárečky. Doufala, že vidina zamilované dívky ho v zoologické zahradě udrží. Jenže ji u toho viděla Veronika Žilková v roli uklízečky Hubáčkové a zcela mylně to pochopila. Domnívá se, že Kristýna skutečně po Frantovi touží, byť to není tak dlouho, co se dojemně loučila s Albertem, jenž odletěl na stáž do Ameriky.

„Mám pro tebe holku. Zná tě. A zajímá se o tebe,“ svěřuje Kolmanovi. „Je to Kristýna!“ sdělí mu radostně Hubáčková. „Slyšela jsem ji, jak o tobě hrozně hezky mluví. A byla to ona, kdo ti tu nechával ty dárky,“ dodává uklízečka. Přestože Frantu v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, navádí, aby na sobě nedával nic znát a nedělal žádná přehnaná gesta, ňouma Kolman udělá pravý opak. Sleduje Kristýnu a její skupinu návštěvníků tak dlouho, až jedna z žen nabude dojmu, že je to nebezpečný úchyl.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Tím ale jeho snahy nekončí. V dámských sprchách tak na Hubáčkovou čeká při úklidu nežádoucí překvapení. Nahý Franta Kolman! Petra jen zděšeně vyjekne a bleskově zavírá oči. „Čekám tu na Kristýnu. Viděl jsem to v televizi, bylo to v jednom seriálu. Tam tomu říkali metoda naháč,“ vysvětluje svůj záměr Franta, který v minulosti bláznil z dvojčat a Anežka mu radila, aby navštívil psychiatra. „Víš, chlap čeká nahý na ženskou, ona přijde, vidí ho, je jí trochu trapně, a nakonec je z toho sex,“ popisuje nadšeně Kolman. Petra ho ale rázně vyvede z omylu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.