Sabina Laurinová je strachy bez sebe. Výrostci útočí na jejího seriálového syna

Eda přepadli – ZOO (153)

Herečku Sabinu Laurinovou (51) čekají jako maminku Alici děsuplné chvíle. Parta dospívajících si totiž počíhá na jejího seriálového syna Eda v podání Vojtěcha Vovesného (16) a pěkně ho zmlátí. Navíc ne jednou. Při druhém útoku je ale naštěstí poblíž Martin Preiss (50) coby Márty a darebáky vmžiku zpacifikuje. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Michaela Pecháčková v roli Sid zrovna debatuje se svou seriálovou mámou Sabinou Laurinovou o jejím nápadníkovi v podání Martina Preisse, když jim Márty zavolá a vystrašeně oznamuje, že Eda někdo přepadl. Obě se vyděsí a okamžitě běží na místo činu. „Telefonát se odehrával v ateliérech v Praze, náš běh ale už v Safari Parku ve Dvoře Králové, kde se povaloval Vojta Vovesný, můj seriálový brácha, s ovázanou hlavou,“ vzpomíná na natáčení devatenáctiletá Michaela Pecháčková.

„Bylo to fajn, se Sabinou jsme se vozily po zoo ve vozíku a zpívaly si, zatímco náš Vojta se šklebil a nechápal legraci před klapkou. Asi už se soustředil na tu rvačku,“ směje se seriálová Sid, jež Mártyho stále nemůže vystát. Nedokáže se zbavit pocitu, že byla svědkem vraždy, kterou podle ní spáchal Adamův starý známý a nový maminčin ctitel. „Martin je moc fajn, myslím ten pravý, hraje se mi s ním dobře, ale toho seriálového Martina – Mártyho nějak Sid nemusí. Něco jí říká, že to není dobrý chlap pro její mámu,“ popisuje.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

To nejlepší chce samozřejmě i Alice v podání Sabiny Laurinové, ale hlavně pro své děti. „Myslím, že Alice je přesně prototyp maminky, která řeší různé kauzy se svými dětmi a musí na to jít jak po dobrém, tak i po zlém. Můžu opravdu vycházet ze svého života a ze svých maminkovských radostí a starostí. Každá máma vám potvrdí, že strach o děti je ten nejhorší pocit na světě. Je to ten nejhorší stav, který může matka zažít. Hrůza nezná hranic,“ přiznává herečka, která svého seriálového syna moc dobře zná.

„S Vojtou Vovesným se znám hodně dlouho z Modrého kódu, kde jsme spolu točili. Byl moc šikovný a vnímavý kluk. Teď je z něj muž, který už mě přerostl. Jako Alice mám o něj strach, a to ještě vůbec netuším, do čeho se namočil. Všechno zatím vypadá nevinně. Víc ale prozradit nesmím. Možná jen to, že si jako máma ještě užiju a srdce mi bude bít na poplach hned několikrát,“ upřesňuje.

Čtěte také: Sid se dozví o schůzkách Alice a Mártyho. Je strašně na ženský, varuje maminku

Alici teď ale buší srdce taky proto, že se zakoukala a doma s tím příliš nesouhlasí. „S Martinem je fajn práce, je na něm vidět klid a profesionalita. Alici se Márty líbí moc, má zamotanou hlavu. Dekorum z toho, že je vdova, už padlo. Ze začátku si nebyla jistá v kramflecích, nové lásce se ale neubránila. Rozumím jí, dostala nový životní impuls. To ale nechápe Sid a bude to mezi nimi způsobovat komplikace. Je to jako v životě, občas máte doma zataženo s mráčky, jindy slunce září,“ říká Sabina Laurinová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.