Vojtovi Vovesnému píší tisíce fanynek! Prozradil, co dál přinese seriál ZOO

Vojtěch Vovesný o nárůstu fanynek

Na svůj věk už má Vojta Vovesný (15) za sebou zkušeností s natáčením filmů či seriálů opravdu dost. Ovšem teprve se seriálem ZOO mu strmě stoupá popularita především u mladých dívek. Jsou jich tisíce! Co mu píšou a na co se můžete těšit v nových dílech u jeho rodiny Novotných?

Vojtěch Vovesný hraje v seriálu ZOO bratra Sid (Michaela Pecháčková). Jako správní sourozenci se někdy poškádlí, aby se pak mohli v těžkých chvílích podržet. V reálném životě si také oba rozumí, nejen proto, že si jsou blízcí věkově, ale pojí je také láska k herectví. To někdy dokáže zkomplikovat hlavně studijní život, jelikož takový seriál se točí každý den i čtrnáct hodin. „Odevzdal jsem ve škole papír a řekli jsme, že chodím na natáčení. Oni byli naštěstí v pohodě. Samozřejmě si to všechno musím doplnit, ale jelikož točím tak pětkrát do měsíce, není to tak hrozné,“ řekl Vovesný.

Popularita Vojty Vovesného stoupá

Hraní v tak velkém seriálu samozřejmě přináší i popularitu. Ta Vojtovi strmě stoupá s každým odvysílaným dílem a na sociálních sítích mu vždy přibude až několik tisíc fanynek. „Teď to stouplo o tři tisíce a vždycky nějaké napíšou. Nejhorší je, že píšou celé rodině. Třeba že mě milují a různé takové věci,“ popsal herec. Přitom on sám preferuje spíš osobní kontakt než psaní s kamarády.

V ZOO je ohroženo tajemství Sid

A na co se můžete těšit v ZOO v dalších dílech? „Jakmile Eduard začne chodit za Stáňou do ZOO, i Sid se dozví tajemství. Jestli to ale prozradí dál v rodině a tím ohrozí i své tajemství, nebo bude mlčet a smíří se s tím, že jeho dcera nebude studovat v Americe, zjistíte v dalších dílech,“ láká Vovesný diváky. Seriál ZOO navíc můžete sledovat už dvakrát týdně, a to každé úterý a čtvrtek ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.