Izy čeká miminko. Otrávený Vojta ale o další děti nestojí

Izy je těhotná – ZOO (154)

Lucie Černá (27) se může těšit na novou roli. V oblíbeném seriálu se z ní totiž stane maminka. Jako Izy ale těhotenství neplánovala a obává se, jak tuto zprávu přijme její partner Goran Maiello (24) coby Vojta. Jeho malý syn Matěj mu totiž poslední dobou pije krev a často se proto nechává slyšet, že je rád, že nemá další děti. Sebere Izy odvahu a přizná mu nečekanou novinku? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Izy se necítí dobře a prosí Tes, zda by jí nepomohla a várku bonbonů nepřipravila s Ilonou. Sestra souhlasí, přestože Izy trochu podezírá, že si kvůli vidině volného dne vymýšlí. Jaké je proto její překvapení, když se s ní setká u Charlieho v bytě. „Potřebovala jsem si něco ověřit. O samotě,“ přizná jim Izy a ukáže těhotenský test. Z pozitivního výsledku však nijak nadšená není. „Dejte mi pár minut, ať se s tím nějak srovnám,“ žádá Tes a hospodyni Ilonku, které jsou snad ještě ve větším šoku než ona sama.

Z nadcházejícího mateřstvíbývalá podvodnice obavy. „Mít dítě je extrémně náročné“ nenalhává jí žádné pohádky sestra Viky, maminka malého Péti juniora. „Ale zároveň je to ta nejkrásnější věc na celém světě. To se nedá s ničím srovnat,“ povzbuzuje ji úspěšná designérka přezdívaná česká Vivienne Westwood. Izy se to však v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, zdráhá partnerovi přiznat. Moc dobře si je totiž vědoma, že Vojta neprožívá se synem Matějem zrovna nejlepší období.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Právě naopak. „Fakt už nechci mít děti,“ pronese rozezleně, když musí jet synka předčasně vyzvednout ze školky v přírodě. Něco takového se Izy poslouchá jen těžko a chvíli dokonce uvažuje o potratu. „Tak na to zapomeň! Vůbec na to nemysli!“ zakáže jí důrazně tuto variantu sestra Tes. Izy nakonec sebere odvahu, a přestože Vojtu naštvání na malého Matěje stále nepřešlo, svěří mu sladké tajemství. „Budeme mít miminko,“ oznámí mu. Jak Vojta na její těhotenství zareaguje?

Lucie Černá se na seriálové těhotenství připravuje od léta

Radostnou novinku své postavy věděla Lucie Černá už od léta a postupně se na to připravovala. „Isabela z toho měla docela rozporuplné pocity, protože jí přítel Vojta dával najevo, že děti už mít nechce, a tak úplně nevěděla, co si o tom má myslet. Ve chvíli, kdy to zjistí, je z toho trošku rozpačitá, takže první reakce byla, že to šla říct své sestře, dvojčeti, a že se z toho musí vyspat,“ popisuje reakci své postavy Lucie a přidává tu svou. „Dozvěděla jsem se o tom v létě. Upřímně jsem se děsila toho, až to přijde, protože jsem nikdy těhotnou nehrála a žádné děti nemám. Nevěděla jsem, jak se s tím popasuji, ale jak jsem začala hrát s břichem, zlomilo se to. Hladím to břicho, jsem opatrná, když si sedám v cateringu, i když to břicho nemám. Je to vtipný. Teď vím, že jsem se toho bála trochu zbytečně. Teď už nosím docela velké břicho, tak to je už trošku těžší, moc se nemůžu hýbat. A bude hůř, tak na to se úplně netěším.“ usmívá se Lucie.

Pochopitelně chce každá nastávající maminka vědět, co se jí narodí, a Lucie i Isabela zatím žijí v nevědomí. „Ještě jsem se neptala, nikdo mi nic neřekl, tak nevím. Jediné, co vím, že to bude jedno dítě, naštěstí.“ Dokonce si z herečky dělají kolegové v ateliérech seriálu legraci. „Začali mě tady všichni strašit, že kdo tady hrál těhotnou, pak opravdu dotyčná herečka otěhotněla. Vím, že u mě to nehrozí, že to je v pohodě,“ přiznává Lucie a malinko ji mrzí, že její sestra – dvojče Bára – z toho vyvázla. „Myslím, že z nás dvou jsem si vytáhla já toho černého Petra já, takhle bych to řekla. Oběma se nám to moc nechtělo hrát. Každopádně ségra si to odtočila na vedlejším seriálu a rovnou mi tam odzkoušela to těhotenské břicho. Zdědila jsem ho po ní,“ směje se Lucie Černá, která už jen čeká, až jí tvůrci prozradí, jaký človíček se její Isabele a Vojtovi narodí.

Jak zareaguje Vojta na těhotenství Izy?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.