V zoologické zahradě teče krev proudem. Brutálně zmlácená je Ivana i Ed

Budeš mě muset praštit – ZOO (159)

Justýna Drábková (17) budí jako dealerka Ivana pozornost od první chvíle, co ji její přítel Ed v podání Vojtěcha Vovesného (17) představil rodině a známým v zoologické zahradě. Vypočítavá dívka z něho šikovně mámí peníze, tentokrát však zajde opravdu daleko. Nechá se zmlátit. Ranám se ale nevyhne ani samotný Ed. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ivaně se podařilo z Eda a rodiny Novotných vymámit prvních padesát tisíc korun. Tím ale zdaleka nekončí. Z bohatého synka hodlá vydojit mnohem více. Aby ho mohla lépe citově vydírat, žádá svého kumpána, ať ji zmlátí. „Budeš mě muset praštit. Potřebuju ho dostat do tlaku,“ líčí mu svůj vychytralý plán Justýna Drábková jako kráska s temnou minulostí.

Přestože její komplic rozhodně není žádný svatoušek, i on na ni jen nevěřícně valí oči. „Takže chceš, abych si rozbila hlavu o lavičku?“ ptá se s vážnou tváří Ivana. „To bys neudělala. A zní to teda dost nemocně,“ konstatuje parťák na adresu Edovy nové přítelkyně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Ivana o tom nehodlá dlouze debatovat. Jednoduše mu vezme ruku a zasadí si s ní přímo do nosu pořádnou ránu.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Její plán se povede na jedničku. Když ji zkrvavenou spatří Ed, je zcela vyděšený a chce volat policii. V tom mu ale dealerka drog zabrání a chytrou historkou ho přesvědčí, že to není řešení. Mladší bratr úspěšné ošetřovatelky Sid to ale nehodlá nechat jen tak. Na domnělého útočníka si počká a své milé se zastane. Naneštěstí mu jeho hrdinský čin nevyjde a dostane pořádnou nakládačku.

Vojtěch Vovesný se na rvačku v ZOO těšil

„Na tohle natáčení jsem se těšil. Baví mě akční scény. Je to zpestření. Potkáte se na place s novými lidmi, jako je šéf kaskadérů Petr Drozda,“ popisuje natáčecí den Vojtěch, který při potyčce schytal opravdu pěknou ránu. „Bylo to super a s tím, že se u toho něco stane, je prostě třeba počítat. Já to rozhodně neberu osobně. Bylo to omylem, ale alespoň mi to pomohlo a ta scéna pak byla autentičtější. Horší je jedině to, že se potom hůř dohrávají poslední obrazy. Ale zvládli jsme to, takže v pohodě,“ usmívá se Vojtěch. „Plně Edu chápu. Je zamilovaný a pro svou lásku by udělal cokoliv. Je super, že se ten děj trochu posunul. Už nechodím za ségrou, co se děje a tak…“ dodává.

Vojtěch není před kamerou rozhodně žádný nováček. Svoje chvilky si zažil jako raubíř Kid v Modrém kódu. „Úplně mě to neopustilo. Není to tedy jako kdysi, když se vysílal Modrý kód. Pořád jsou ale lidi, kteří ve mně toho malého Kida poznávají. Nevadí mi to, je to část mého života. Byla to moje role, kterou jsem hrál rád. Teď ale logicky víc jede ZOO a lidi mě poznávají i díky tomuhle seriálu,“ přiznává Vojtěch Vovesný, který herectví nikdy nestudoval, ale moc ho tato profese baví.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.