Shoříš v pekle! Katka pění vzteky. Dominika dostala jejího dědu na psychiatrii

Katčina dědu odvezli na psychiatrii – ZOO (158)

Lucie Šteflová (28) zažívá jako Katka v oblíbeném seriálu náročné období. Denisa Nesvačilová (32) s ní jako Dominika přestala jednat v rukavičkách a boj o pozemek se rozhořel naplno. Rusovlasá potvora navíc zajde tak daleko, že zařídí, aby se nemohla vidět se svým dědou a varuje ji, co všechno by se starému pánovi mohlo přihodit. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Katčina dědu potkala podivná nehoda. Údajně vstoupil do cesty projíždějícímu autu, a dokonce to prý vypadalo jako jeho záměr. Celý incident byl od počátku zvláštní, protože absolutně neodpovídal dědečkově povaze. Přestože Katka měla podezření, že v tom má prsty Dominika, nakonec se přiklonila k variantě, že v tom nijak angažovaná není. To se však změní ve chvíli, kdy v nemocnici zjistí, že pana Kytku převezli na psychiatrické oddělení.

„Bohužel, nešlo to jinak. Když přišel k sobě, začal vyhrožovat sestrám a pak i sám sobě,“ oznámí zaskočené Katce lékař v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Na psychiatrii však nešťastné vnučce tvrdí, že po telefonu nemohou dát více informací a návštěva není možná, jelikož by pan Kytka mohl být nebezpečný sám sobě i jí. Jelikož se to vůbec neslučuje s dědečkovým chováním, Katce dojde, že za vším skutečně stojí Dominika.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Dřívější štědrá sponzorka psího útulku svou vinu šikovně nepopírá. Zároveň se navíc nebojí Katku důrazně upozornit, co všechno by se mohlo stát, kdyby se proti ní dál vehementně stavěla a hrozila soudy. „Než se všechny ty soudní řízení rozjedou a než skončí odvolání, bude to trvat roky. A jak dlouho to tvůj dědeček asi vydrží na psychiatrickém oddělení? Sám. Bez návštěv. Možná i připoutaný na lůžko, když teď začal být tak agresivní,“ usmívá se zlověstně Dominika. „Ty fakt shoříš v pekle!“ konstatuje znechuceně Katka. Jak situaci s dědečkem vyřeší?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.