Katčina dědu potká podivná nehoda. Prsty v ní může mít Dominika

Nic ti neprodám – ZOO (157)

Denisa Nesvačilová (32) se jako Dominika nezastaví před ničím. Lucii Šteflovou (28) hodlá za každou cenu donutit k prodeji pozemku, po kterém tak touží. Když majitelka útulku odmítá, přistoupí Dominika k dalšímu kroku. Nehoda Katčina dědy v podání Pavla Soukupa (74) tak asi nebude pouhá shoda okolností. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Co si Dominika vezme do hlavy, za tím si sveřepě jde. Ze štědré sponzorky psího útulku a Katčiny kamarádky se krátce po úspěšném zničení vztahu s Charliem proměnila v nesmlouvavou obchodnici, která svou zákeřnost dále nehodlá skrývat. Nejenže už se před Katkou nepřetvařuje, ale dokonce jí klidně odsouhlasí, že je ještě větší proradná mrcha než její podlý otec.

S nátlakem na odkoupení pozemku, na němž se nachází Katčin útulek, nemíní Dominika přestat. „Na splacení úvěru nebudeš mít prachy. Já ti ale ráda pomůžu,“ nabízí jí naoko vstřícně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Když mi ho prodáš, budeš mít dost peněz na splacení půjčky a oba vaše byty budou v pohodě,“ naráží na fakt, že při platební neschopnosti by Katce i dědovi mohli bydlení zabavit. Jenže Katka už se nenechá obelstít a vystrašit a nemanželskou Ovčíkovu dceru rázně odmítne.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Asi nebude náhoda, že Dominika po jejím odchodu bere s lehkým úsměvem do rukou telefon a rozjíždí další část svého zlověstného plánu. Druhý den se za Katkou zastaví policista Břéťa a oznámí jí smutnou novinu. „Jdu vám říct, že pana Kytku včera v noci srazilo auto,“ konstatuje s tím, že děda byl sice chvíli v bezvědomí, ale nakonec naštěstí vyvázl jen s pohmožděninami. Rusovlasou milovnici psů samozřejmě ihned napadne, že v tom má prsty Dominika. Ačkoliv jí to Břéťa vyvrátí, Dominičina návštěva v nemocnici a její psychické vydírání Katky je více než podezřelé.

Jak jste si mohli přečíst a můžete sami vidět v exkluzivních ukázkách, rozhodně se máte na co těšit. Neváhejte si proto každé úterý a čtvrtek pustit televizi Prima a sledovat příběhy vašich oblíbených hrdinů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.