Dominika se řídí zákeřným plánem. Rozeštvat Katku a Charlieho byl od počátku záměr

Zákeřný plán Dominiky – ZOO (151)

Denisa Nesvačilová (32) je coby Dominika pěkná potvora. Navíc nesmírně vypočítavá a lstivá. Nic nedělá jen tak a své jednání má do detailu promyšlené. Skončit v posteli s Markem Němcem (42) alias Charliem a následně způsobit jeho rozchod s Katkou v podání Lucie Šteflové (28) měla v plánu od první chvíle. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Tak dlouho Dominika Charlieho vydírala, až to nevydržel a přiznal snoubence Katce nevěru. Sám byl přitom více než zaskočený, když se probudil nahý vedle vychytralé rusovlásky a z noci si nic nepamatoval. Jenže Dominika tvrdila, že si spolu vášnivě užili, a tak tomu nakonec uvěřil.

To ho však stálo spokojený vztah. „Je to součást plánu. Dokud měla Katka Charlieho za zadkem, tak jsme ji přece nikdy nemohli položit na lopatky,“ svěří Dominika nevlastnímu bratrovi Kamilovi, jemuž přednedávnem klidně zlomila prst, jako varování před jeho nevhodným chováním.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

„Takže jsme je museli rozhádat,“ odtuší správně Jan Kopečný v roli zlotřilého hezouna a nastávajícího otce. „A přesně to jsem udělala,“ usmívá se spokojeně Dominika v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Svůj záměr si však hodlá pojistit a nenechá nic náhodě. Společně s bratrem nalákají Katku na pracovní večeři do stejné restaurace, v níž má mít obchodní schůzku i Charlie. Mrcha Dominika toho využije, přisedne k jeho stolu a s pečlivě uváženými slovy se ho láskyplně dotkne zrovna ve chvíli, kdy přichází nicnetušící Katka. Vyjde jí její zákeřný plán, nebo láska přece jen zvítězí?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.