Jsi pěkná svině, naštve se Katka. Jsem ještě horší, směje se Dominika zákeřně

Katce začínají špatné časy – ZOO (156)

Mezi Denisou Nesvačilovou (32) a Lucií Šteflovou (28) coby Dominikou a Katkou se rozhořel nelítostný boj. Dřívější blízké kamarádky si nemohou přijít na jméno. Zatímco potvora Dominika se přetvařovala a hra na přítelkyni byla od začátku součást jejího plánu, majitelka psího útulku jí skutečně důvěřovala. O to víc se teď nestačí divit. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Potvora Dominika si Katčinu důvěru a náklonnost získala celkem snadno. Stala se štědrou sponzorkou jejího psího útulku a posléze i domnělou nejlepší kamarádkou. Jenže vše byla jen faleš. Dominika se řídila svým zákeřným plánem, jehož cílem bylo v první řadě zničit Katčin vztah. To se jí povedlo, když se vedle ní Charlie probudil nahý a ze společné noci si nic nepamatoval. Těžko tak říct, zda k něčemu skutečně došlo, jak tvrdí nemanželská Ovčíkova dcera.

Přesto to k rozchodu do té doby zamilovaného páru stačilo. Jakmile přestala mít Katka v zádech Charlieho, Dominika s ní už déle nehodlá jednat v rukavičkách. „Začínají jí hodně špatné časy,“ tvrdí proradně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Zajde za Katkou do útulku, bez mrknutí oka přizná svůj předchozí podvod a znovu po ní žádá horentní sumu.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Laskavá rusovláska tak konečně prozře. „Jsi pěkná svině. Jako ten tvůj otec,“ konstatuje zklamaně. „Ne, ne. Omyl, Kačenko. Daleko větší než on,“ usmívá se zlomyslně Dominika a dodává, že ji to strašně baví. Ačkoliv se Katce podaří získat potřebnou částku a dluh splatí, dalším intrikám se nevyhne. „Připravili jsme ji o vztah, o úplně všechny peníze, teď je na řadě její rodina. Ještě bude prosit, abych ten pozemek koupila,“ předvídá Dominika zlověstně nevlastnímu bratrovi Kamilovi, jemuž v minulosti jako varování klidně zlomila prst.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.