Jsi pěkná svině, naštve se Katka. Jsem ještě horší, směje se Dominika zákeřně

Katce začínají špatné časy – ZOO (156)

Mezi Denisou Nesvačilovou (32) a Lucií Šteflovou (28) coby Dominikou a Katkou se rozhořel nelítostný boj. Dřívější blízké kamarádky si nemohou přijít na jméno. Zatímco potvora Dominika se přetvařovala a hra na přítelkyni byla od začátku součást jejího plánu, majitelka psího útulku jí skutečně důvěřovala. O to víc se teď nestačí divit. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Potvora Dominika si Katčinu důvěru a náklonnost získala celkem snadno. Stala se štědrou sponzorkou jejího psího útulku a posléze i domnělou nejlepší kamarádkou. Jenže vše byla jen faleš. Dominika se řídila svým zákeřným plánem, jehož cílem bylo v první řadě zničit Katčin vztah. To se jí povedlo, když se vedle ní Charlie probudil nahý a ze společné noci si nic nepamatoval. Těžko tak říct, zda k něčemu skutečně došlo, jak tvrdí nemanželská Ovčíkova dcera.

Přesto to k rozchodu do té doby zamilovaného páru stačilo. Jakmile přestala mít Katka v zádech Charlieho, Dominika s ní už déle nehodlá jednat v rukavičkách. „Začínají jí hodně špatné časy,“ tvrdí proradně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Zajde za Katkou do útulku, bez mrknutí oka přizná svůj předchozí podvod a znovu po ní žádá horentní sumu.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Laskavá rusovláska tak konečně prozře. „Jsi pěkná svině. Jako ten tvůj otec,“ konstatuje zklamaně. „Ne, ne. Omyl, Kačenko. Daleko větší než on,“ usmívá se zlomyslně Dominika a dodává, že ji to strašně baví. Ačkoliv se Katce podaří získat potřebnou částku a dluh splatí, dalším intrikám se nevyhne. „Připravili jsme ji o vztah, o úplně všechny peníze, teď je na řadě její rodina. Ještě bude prosit, abych ten pozemek koupila,“ předvídá Dominika zlověstně nevlastnímu bratrovi Kamilovi, jemuž v minulosti jako varování klidně zlomila prst.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.