Celebrity

22. listopadu 2023 18:07

Vanesa Havlíková

Chování Romana Ondráčka má dohru. Kvůli psychickým potížím byl hospitalizován

Roman Ondráček napadl manželku Michala Davida

Pondělní křest nové desky Michala Davida (63) neproběhl tak hladce, jak by se na první pohled mohlo zdát. Člen bývalé kapely Těžkej Pokondr Roman Ondráček (57) měl rozepři se slavným zpěvákem i jeho manželkou Marcelou (62). Následně měl být Roman Ondráček hospitalizován kvůli psychickým potížím.

Přestože si po pondělní aféře, na které Ondráček slovně napadl slavného hitmakera a následně se dostal do konfliktu i s jeho ženou, mnoho lidí myslelo, že za jeho podivným chováním stojí alkohol, ukázalo se, že je vše jinak.

Čtěte také: Manželka Ondráčka o jeho chování na Davidově křtu: Opilý nebyl, trpí duševní nemocí

Roman Ondráček je již v péči odborníků

„Manžel trpí závažným duševním onemocněním, které aktuálně řešíme. Jeho chování se včera vymklo kontrole, což při jeho onemocnění není bohužel nic neobvyklého,“ objasnila v pořadu Showtime Nina Ondráčková s tím, že s Michalem Davidem a jeho manželkou Marcelou mluvila a vysvětlení přijali s pochopením.

Roman Ondráček je dle slov manželky aktuálně již v péči odborníků. „Roman se už odborně léčí, nepotvrdím kde, potřebuje klid,“ uvedla Ondráčková pro Blesk.cz. Dle informací webu Super.cz by bývalý člen kapely Těžkej Pokondr mohl být na psychiatrickém oddělení pražské Všeobecné fakultní nemocnice, kam ho měla převézt zdravotnická záchranná služba.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.