Celebrity

21. listopadu 2023 10:52

redakce Prima Ženy

Roman Ondráček napadl Michala Davida i jeho ženu: Rozmáchl se, že jí dá pěstí

Křest nové desky Michala Davida (63) neproběhl tak hladce, jak by se na první pohled mohlo zdát. Roman Ondráček (57) z bývalé kapely Těžkej Pokondr se podle informací deníku Blesk pustil do slavného zpěváka, dokonce si chtěl vyřídit účty i s jeho manželkou Marcelou (62).

Michal David a Roman Ondráček spolu během večera vystoupili na pódiu, přesto mezi nimi bylo velké napětí. „Všechno bylo v pohodě do té doby, než si vzal slovo Roman. Měl dlouhý monolog, ve kterém blábolil nesmysly, jakože mě rádia nechtějí, ale on mě do nich dokázal prosazovat a tak dále. Bylo to tak trapné, že ho chtěli umlčet, ale on odmítal slézt z podia. No a potom jsme spolu zazpívali Rakeťáky, jak bylo v plánu. Když bylo po všem, moje Marcela mu něco ostrého řekla a on se rozmáchl, že jí dá pěstí. A tak ho okamžitě vyvedli, i když se vzpěčoval,“ vysvětlil Blesku Michal David.

Přečtěte si také: Že mám syna, se zjistilo na jeho maturitním plese, říká Michal David. Promluvil i o smrti dcery

Na křestu alba se to hemžilo slavnými, přišli například herečka Jiřina Bohdalová, herec Sagvan Tofi nebo herec a komik Lukáš Pavlásek, dále nesměl chybět třeba moderátor Leoš Mareš a také zpěváci Monika Bagárová a Jan Bendig, se kterými David na desce spolupracoval. Album Funky 2 obsahuje 22 hitů a kromě kmotrů, Bagárové a Bendiga, si v novém klipu k druhému singlu této desky zahrála i Dara Rolins. Radost, kterou má slavný zpěvák ze svého nového díla, si jen tak zkazit nenechá.

Podívejte se také na exkluzivní rozhovor s Michalem Davidem v pořadu Povídej:

Svou ženu by bránil i pěstmi

„Co k tomu mám říct? Je mi ho líto!“ uvedl na adresu Ondráčka a dodal: „Já mám radost z desky a tu mi nikdo zkazit nedokáže. Kdyby se ale dotkl mé ženy, tak to bych se asi vážně naštval a nevím, jak by to dopadlo. Asi bych mu dal pěstí. Samozřejmě bych svou ženu bránil, tohle si k ní nikdo nemůže dovolit.“

Na křest Michal a Marcela Davidovi vyvedli také svého třináctiletého vnuka Sebastiana. Nyní už pohledný mladý hoch se narodil v květnu roku 2010, téměř k padesátým narozeninám svého dědečka. Ačkoli dcera Michala Davida Klára si původně přála holčičku, slavný zpěvák byl dávno přesvědčen, že bude mít vnuka. „Že budeme mít v rodině dalšího chlapečka, jsem věděl dlouho. Vyložil jsem si na to karty, protože pocházím ze staré karetní rodiny. Takže neponechávám tyto věci náhodě,“ vysvětlil kdysi David, o kterém je známo, že se výkladu karet věnuje. Brzy vám na webu Prima Ženy představíme další díl Vyložených karet Helen Stanku, jejímž hostem byl právě Michal David.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.