Celebrity

6. listopadu 2023 15:20

David Laštovka

Michal David žije v luxusu. Vlastní dům s pánským klubem i vilu na Kanárských ostrovech

Michal David v 7 pádech

V jednom ze svých mnoha hitů Michal David zpívá: Chtěl bych žít, tak jak se má... zasadit strom do své hlíny a postavit dům. A dá se říct, že tak skutečně i žije. Na okraji Prahy s manželkou vybudovali bydlení se žlutohnědou fasádou ve tvaru písmene U, které je plné luxusu.

Hitmaker Michal David s životní láskou Marcelou, bývalou profesionální tenistkou, s níž v listopadu roku 2023 v manželství slaví 36 let, vlastní luxusní dům na okraji Prahy. Nechybí v něm bazén, relaxační místnosti s vířivkou či saunou, pánský klub s barem a kulečníkem ani nahrávací studio.

Dům je rozčleněn na dvě hlavní části, soukromou a společenskou. Jedno křídlo je věnované hostům, společnosti a zábavě, druhé rodině. Obě části spojuje otevřená jídelna s kuchyní. Tu si zpěvák navrhoval sám. „Vaření patří mezi moje velké hobby. Kuchyně se realizovala spíš podle mých představ. Do ní jsem si nenechal mluvit ani od architekta. Podobné to bylo i s pánským klubem,“ prozradil s úsměvem zpěvák.

Čtěte také: Hvězda VyVolených padla na dno. Regina žije sama na okraji společnosti

V pánském klubu, kde má sbírku vzácných koňaků, nechybí bar nebo kulečníkový stůl. Co se týče nábytku, mísí se v něm pestrost – od moderních kousků po staroanglické. „Prostě to tak máme rádi... Řídíme se tím, že dům musí sloužit vám, a ne vy jemu. Tak jsme přistupovali k výběru nábytku a dalších doplňků,“ poznamenal hudebník. Jeho velkou pýchou je nahrávací studio, které si nechal postavit hned vedle domu. „Máme tu všechno, co k životu potřebujeme,“ uvedl spokojeně Michal David.

Druhý domov na Kanárských ostrovech

Před šesti lety si ke svým 57. narozeninám nadělil ještě útulnou vilu na Kanárských ostrovech, čímž si splnil dávný sen. „Dlouho jsme s manželkou Marcelou uvažovali, kde si koupit nějaký domek u moře, a nakonec jsme se rozhodli pro Kanárské ostrovy. Je to relativně blízko oproti třeba Floridě. A je tam celoročně stále teplo. Vždycky jsme o tom snili, protože moře a sluníčko milujeme,“ prozradil zpěvák.

Mohlo by vás zajímat: Hana Zagorová vlastnila letní sídlo ve Španělsku. Létala tam jen s kabelkou

Pořídit si vysněný dům v zahraničí nebylo snadné. „Hledali jsme nějakých deset let, dlouho jsme nemohli najít ten pravý, který by odpovídal našim představám. Když už jsme to pomalu vzdávali, objevil se dům na Kanárech, který byl přesně podle našeho gusta. Odmítnout by znamenalo do smrti litovat,“ poznamenal Michal David.

Před rokem si na ostrově zakoupil 200 metrů od pláže další apartmán s výhledem na moře a terasou, který pronajímá. Týdenní pobyt v něm nabízí za 33 tisíc korun.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.