Celebrity

20. října 2023 09:08

Josef Šťastna

Hvězda VyVolených padla na dno. Regina žije sama na okraji společnosti

Excentrická a sebevědomá Regina Holásková se zapsala do paměti diváků jako jedna z nejvýraznějších postav, které se objevily v reality show VyVolení. Regina byla jeden čas velmi populární a nikdo nečekal, že ji čeká tvrdý pád na dno. Dnes žije mezi bezdomovci.

Život Reginy Holásková, která byla velkou kamarádkou Vladka Dobrovodského, připomíná horskou dráhu – po rychlé cestě na vrchol bohužel následoval strmý pád. Nyní Regina žije v křoví u Brněnské přehrady, kde se schází lidé na okraji společnosti.

Regina, která se dlouho živila jako tanečnice a striptérka, má za sebou složitý život. Po skončení první řady VyVolených otěhotněla s kamarádem Pavlem Tesařem. Komplikovaný vztah nevydržel ani do konce těhotenství.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rapper Pluto z VyVolených má problémy se zákonem

Než se narodila malá Isis Paola, tak dvojice šla od sebe. Regina si později našla pozemek v chatové oblasti u Brněnské přehrady a novinářům vyprávěla, že chce stavět dům. Jenže z velkých plánů dnes nic nezbylo.

Podle webu ŽivotvČesku.cz svérázná dáma žije na malém pozemku, který je obklopen harampádím a připomíná skládku. V místě není prý ani záchod. Jedinými kamarády, které Regina dnes má, jsou její pejskové.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

Navíc to vypadá, že přijde také o toto místo, kde si postavila něco mezi chatkou a stanem. Pozemek má totiž majitele, který nepočítá s tím, že by Regina měla v této lokalitě dál přežívat.

„Ona k té nemovitosti nemá žádná práva, což lze dohledat na katastru nemovitostí,“ uvedla pro ŽivotvČesku.cz zástupkyně realitní kanceláře, která má s pozemkem své plány. Je tedy otázkou, kam hvězda VyVolených půjde. A také je otázkou, zda má chuť začít žít jinak. V minulosti pro FTV Prima uvedla, že lidi k životu nepotřebuje a je jí dobře ve společnosti psů, kteří prý člověka zradit neumí.

Podívejte se, jak se má Vladko Dobrovodský:

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima bezdomovec bydlení pozemek Brněnská přehrada Regina Holásková Pavel Tesař VyVolení

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.