Celebrity

28. května 2023 13:52

Vanesa Havlíková

Regina z VyVolených válčí s osudem: Po ztrátě dcery bydlí v nuzném obydlí u vody

Mnozí fanoušci reality show VyVolení mají v paměti Reginu Holáskovou (45) společně s Vladkem Dobrovodským (45) dodnes. Díky soutěži, která se konala v roce 2005, se Regina (dnes používá jméno Regia Agia) stala celebritou. Někdo si mediální slávu udrží, ale v případě nejvýraznější tváří reality show to tak úplně není. Jak dnes žije tato excentrická dáma?

Regina Holásková, která se před nějakou dobou přejmenovala na Reginu Agia, se dlouho živila jako tanečnice a striptérka. Ženu, jež si během krátké doby oblíbilo velké množství lidí, má za sebou velmi složitý, ale také pestrý život.

Po svém vyřazení a krátce po skončení soutěže se Regina snažila chvíli prorazit ve světě showbyznysu, to jí však nevyšlo. Z toho důvodu se stáhla do ústraní a začala si žít svůj život v rekreační oblasti nedaleko Brněnské přehrady.

Přečtěte si také: Kykolka z VyVolených je dnes vousatý strýček Gio: Jan Mikulecký prošel obří proměnou

Komplikovaný život

Krátce poté, co skončila první řada VyVolených, Regina otěhotněla s Pavlem Tesařem. Jejich vztah byl od počátku velmi komplikovaný a nevydržel ani do konce těhotenství. Už v té době Regina bydlela v chatové oblasti u Brněnské přehrady a chtěla stavět dům. Neměla na něj však dostatek financí, celý život se jí začal komplikovat, snažila se dál živit jako striptérka, ale práce po nocích nebyla pro ni ani pro její dceru Isis Paolu ideální.

„V té době, co jsem čekala malou, tam vznikly nějaké mínusy, které jsem musela doplácet, proto se ani ta stavba neposunula, ale jak jsem řekla, ta práce mě nikdy nebavila, bylo to jen z nutnosti, protože mamka mi umřela v osmnácti, taťka prodal byt, mně a sestře dal každé 50 tisíc a hurá do života,“ objasnila v minulosti pro FTV Prima, co jí přivedlo k práci striptérky.

Připomeňte si legendární reality show VyVolení:

Dceru Regině odebrali

Právě kvůli velmi špatné životní situaci odbor sociálně-právní ochrany dětí vyhodnotil, že se Regina  o svou tehdy roční dceru není schopna nadále starat. Dcera jí byla odebrána a skončila nakonec u své babičky.

Mohlo by vás zajímat: Hvězda VyVolených žije na okraji společnosti. Regina Holásková bydlí ve křoví u vody

Regina peníze na vysněný dům nezískala dodnes, ale pozemek u Brněnské přehrady si oblíbila. Podle informací webu ŽivotvČesku.cz u přehrady dál žije. Uprostřed hustého křoví stojí cosi, co připomíná stan. Bydlení na okraji společnosti sice budí u části lidí rozpaky i lítost, ale Regina dál bojuje s osudem. Věří, že jednou bude mít vysněný dům i dobré vztahy dcerou.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima soutěž VyVolení bezdomovec chudoba dcera bydlení celebrita reality show Brněnská přehrada striptérka Regina Holásková Pavel Tesař

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.