Celebrity

16. června 2023 08:56

Josef Šťastna

Hvězda VyVolených Regina přežívá ve křoví. Její pejskové jsou ale v dobré kondici

Velmi výrazná a energická Regina Holásková (45) si srdce fanoušků získala díky reality show VyVolení. Její život ale připomínal horskou dráhu. Regina byla jednou nahoře a pak zase rychle padala na dno. Jak na tom je nyní? Žije v rozpadlém obydlí u Brněnské přehrady a stará se o své pejsky.

Ztřeštěná Regina Holásková se vedle Vladka Dobrovodského (45) stala nejvýraznější tváří reality show VyVolení. Žena, která nikdy nešla pro ostřejší slovo daleko, si svým rázným vystupováním získala tisíce fanoušků. Mediální slávu ale v osobní úspěch přetavit nedokázala. V rozletu jí brzdily také velké spory o dceru.

Po skončení první řady Vyvolených otěhotněla s Pavlem Tesařem. Komplikovaný vztah nevydržel ani do konce těhotenství. Než se narodila malá Isis Paola, tak milenci šli od sebe.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak Regina vypadá dnes

V té době Regina bydlela v chatové oblasti u Brněnské přehrady a chtěla stavět dům. Neměla na něj ale dostatek financí. Celý její život se začal velmi komplikovat. Snažila se dál živit jako striptérka, ale práce ji nebavila. Navíc dcera nenesla dobře, že matka večer není doma. Podle posledních informací webu Prima Ženy malou dceru do péče nezískala, Isis Paola by měla vyrůstat u otce a u babičky.

Regina Holásková by v současné době měla dál žít na pozemku, kde se hromadí harampádí a prázdné sklenice. Romantické místo rozhodně nečekejte, pozemek připomíná skládku.

„Koupila si chatu na pozemku, který ale nebyl její. Ten je majetkem několika vlastníků. Takže mohla užívat pouze chatu, což ale neřešila. Následně v exekuci o chatu přišla. Bylo jí následně oznámeno, což je něco přes rok zpět, aby pozemek opustila. Neučinila tak. Nikdo z vlastníků to dlouho neřešil, teď už ale některým z nich celá situace, a to s ohledem na stav celého místa, začala vadit. Kdyby to tam třeba začalo hořet, tak to bude velký průšvih. A co vím, tak neoprávněné užívání pozemku už chtějí řešit. Víc k tomu nevím," uvedl pro ŽivotvČesku.cz jeden ze sousedů, podle kterého Regina v zarostlé lokalitě dál přežívá.

Zde si můžete slavnou reality show připomenout:

Nejnovější informace o hvězdě VyVolených získala redakce webu eXtra.cz. Reportéři se vypravili do lokality, která momentálně připomíná bujný prales. Přístřešek, který v roce 2013 ještě vypadal jako nuzné bydlení, je nyní v totálním rozkladu.

Na pozemku, který nehodlá Regina opustit, našli reportéři skupinku čtyř afghánských chrtů. Lesklá srst a aktivní pohyb svědčí, že pejskové jsou ve skvělé kondici. Regina dříve pro Primu říkala, že lidi k životu nepotřebu, ale psům dá vždy cokoliv. Zdá se, že svých slov se drží, protože je vidět, že o chrty je postaráno dobře. Jak na tom ale je Regina po mentální stránce, se zjistit nepodařilo. Je otázkou, zda se novinářům ozve a bude chtít vyprávět svůj složitý příběh.

Sdílejte článek
Štítky chata VyVolení reality show pozemek Brněnská přehrada Regina Holásková Pavel Tesař

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.