Že mám syna, se zjistilo na jeho maturitním plese, říká Michal David. Promluvil i o smrti dcery

POVÍDEJ (39)

Michal David v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS prozradil, že syna nikdy neskrýval, ale na žádost jeho maminky to ani nijak ven neventiloval. Promluvil také o smrti své dcery Mišky, která zemřela v devíti letech na akutní leukémii. Muzikant popsal, kdo mu pomohl její odchod přijmout a co si musel uvědomit.

Muzikant Michal David si v době své největší slávy užíval přízeň fanynek. A s jednou z nich počal syna Petra. „Já jsem to nikdy neskrýval, my jsme se stýkali, ne sice nijak pravidelně, ale vídali jsme se,“ uvedl muzikant v pořadu Povídej s tím, že Petrova maminka si nepřála, aby se to ventilovalo ven, protože se bála, jak to lidé budou vnímat.

„A pak mě, když mu bylo osmnáct, pozval na svůj maturák, kde chtěl abych vystupoval. Už počítal s tím, že se to provalí. A taky provalilo. Potom psaly noviny, že mám syna,“ uvedl věci na pravou míru David a dodal, že dodnes mají se synem krásný vztah.

Další dvě děti, dceru Kláru a Michaelu, měl Michal David se se svou životní láskou Marcelou, se kterou je už od sedmadvaceti let. Rodinu však zasáhla tragédie, když byla devítileté Mišce diagnostikována leukémie. Nemoc měla rychlý spád a holčička odešla během tří měsíců.

Se smrtí Mišky se nikdy nevyrovnám

„Vyrovnat se s tím nedá. Ale my jsme měli paní Jarušku, takovou naší guru, která nám vysvětlila nějaké věci mezi nebem a zemí. A pomáhala nám, jak to pochopit,“ zavzpomínal na nejtěžší chvíle v životě Michal David.

V průběhu času prý pochopil, že v tom roli sehrál osud: „Miška prostě chtěla odejít v tom věku, ve kterém odešla, a člověk to musí přijmout a věřit, že se ještě sejdeme,“ podotkl smutně hitmaker.

Když něco takového prožijete, tak podle hudebníka pochopíte, že jsme na tomto světě jen na návštěvě: „Je to jen mžik. Ať se dožijeme pěti nebo pětasedmdesáti. Je to opravdu jen lusknutí prstu v tomhle vesmíru. A vy si prožíváte ten svůj život, svoji karmu, a nějakým způsobem si tady toho svého ducha zhodnocujete,“ vysvětlil svůj pohled na svět.

Důležité podle autora hitů je, aby člověk prožil život podle sebe. „Člověk má žít nonstop, prožít si svůj discopříběh, svoje lásky z pasáže a mít svých pár přátel,“ podělil se o své životní motto.

Zpěvák, skladatel a hudební producent Michal David s moderátorkou Radkou Červinkovou promluvil také o dětství v Itálii a začátcích s hudbou. A popsal, jak se dostal do kapely Kroky Františka Janečka. Celý rozhovor si můžete pustit ve videu v úvodu článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.