Celebrity

28. září 2023 09:30

Karolína Oehmová

Smutná zpráva pro fanoušky. Zpěvačka Anna Slováčková oznámila pauzu

Anička Slováčková oznámila hudební pauzu

Usměvavá zpěvačka Anna Julie Slováčková vypadá jako andílek. Nyní ale zavzpomínala na školní léta, kdy byla někdy i pěkný čertík. Prozradila také, co ji čeká v kariéře. Fanoušky moc nepotěší.

Anička Slováčková přijala jako VIP host pozvání do oblíbené zábavné show, kterou sledovala v televizi s rodiči už jako malá holka. V tu dobu ještě snila o profesi veterinářky, malířky nebo spisovatelky. Prostě o něčem, co není úplně na očích lidí. To se ale jednoho dne zvrtlo a je z ní zpěvačka.

Byla špatná studentka, teď obědvá s ředitelkou

Se začátkem školního roku Anička zavzpomínala na svá studentská léta. „Na základní škole jsem byla strašná studentka. Na střední, až na moje nějaké osobní problémy, jsem byla celkem dobrá,“ říká zpěvačka, která pravidelně prvního září vystupuje na své základní škole. „Vždy, když mě něco trápí, tak se tam za nimi jdu podívat, pokecat a vzpomínat na to bezstarostné dětství. Dáme si vždy s paní ředitelkou oběd a je to super,“ směje se zpěvačka.

Anička Slováčková oznámila pauzu

Na první pohled se Anička zdá jako andílek, ve skutečnosti to je ale pěkný čertík. Alespoň na základní škole byla. „Dostala jsem poznámku za to, že jsem běžela na oběd a nedodržovala řadu. Vždy jsem měla ráda jídlo, takže kvůli němu jsem porušovala pravidla,“ přiznala Slováčková, kterou čeká křest nové desky s názvem Osudová. Její další plány ale fanoušky určitě nepotěší. „Řekla jsem si, že si dám trošku pauzu v hudební tvorbě a od stresu. Potřebuji si odpočinout, abych získala vítr do plachet a mohla tu plachetnici zase poslat dál,“ prozradila zpěvačka Anička Slováčková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.